Winstrol (Stanozolol)

We hebben onlangs gelezen over deze tiener cheerleader die zichzelf injecteerde met Winstrol Depot omdat haar werd verteld dat het haar de six-pack buikspieren zou krijgen die ze altijd had gekoesterd.

Vijf weken later was haar stem dieper geworden, ze had een paar kilo spiermassa gewonnen en toch waren de buikspieren nergens te bekennen.

Oh ja, ze voelde zich ook suïcidaal en werd 24 uur op wacht gezet.  

Dat is een klassiek geval van desinformatie over steroïden die door gewetenloze dealers worden verkocht en het laat ook zien waarom anabolen uiterst gevaarlijk zijn.

Persoonlijk hebben we ons nooit suïcidaal gevoeld op Winstrol. Maar ja, drugs beïnvloeden mensen anders.

Geen enkel anabool medicijn mag absoluut niet worden gebruikt door iemand jonger dan 25 jaar zonder ten minste 5-6 jaar serieus op te tillen. Zeker niet door tieners.

Winstrol lijkt het onderwerp van heel wat wetenschap te zijn.

Is het te wijten aan de naam waardoor het klinkt als een ‘vriendelijke’ drug?

Als je jong en naïef bent, ben je dan waarschijnlijker om iets te nemen dat ‘Winny’ wordt genoemd, in tegenstelling tot iets genaamd Deca Durabolin of Trenbolone Acetate, wat klinkt gemeen?

Vandaag zullen we enkele feitencontroles over Winstrol uitvoeren en ook een aantal mythen die zich voordoen.

Zet je vast en geniet van het lezen.

# 1 – Winstrol is geen vetverbrander

Dit gerucht komt waarschijnlijk voort uit het feit dat Winstrol wordt gebruikt om een ​​lichaamsbouw cosmetisch te verbeteren tijdens de laatste paar weken van een competitieve steroïde cyclus.

Dus je hebt de profs die Winstrol toevoegen aan de laatste paar weken van hun stapel en ze zweren dat ze hierdoor gescheurder lijken dan ooit tevoren.

LEZEN  Oxandrolon - de veiligste anabole stof voor sport

Maar Winstrol is geen vetverbrander. Je moet absoluut geschild zijn voordat je Winstrol gebruikt om de cosmetische effecten van de verbinding te laten glanzen.

Met andere woorden, als u 10% lichaamsvet heeft en dit wilt verbeteren om te zeggen, 8%, zal Winstrol u daar brengen. Het zal je in stukken snijden als een diamant en die strepen zullen echt knallen.

Maar als u om te beginnen 15 tot 20% bent, riskeert u alleen de bijwerkingen. U zult waarschijnlijk niet eens de effecten van het medicijn opmerken.

# 2 – Winstrol is geen massabouwer

Je bent een casual lifter die serieus overweegt om naar anabole steroïden te springen en de grootste man in de sportschool vertelt je dat je Winstrol moet proberen als je op zoek bent naar massa.

Beginners fout.

Winstrol is geen massa-opbouwende stof zoals Dianabol of testosteron.

Hoewel de anabole beoordeling van het medicijn op papier 320 is, wat betekent dat het drie keer zo anabool moet zijn als de test, vertalen de cijfers zich nauwelijks in resultaten.  

Natuurlijk, de verhoogde eiwitsynthese en het snelle herstel zullen je helpen spiermassa te krijgen. Maar het zal maar een klein beetje zijn.

Absoluut niet de bijwerkingen waard die het bij elke prestatieverhogende dosis kan veroorzaken.

U kunt veel betere resultaten krijgen met alleen Test. Gooi er wat Dianabol in als kickstarter en je zult uit je naden rippen.

# 3 – Winstrol is twee keer zo androgeen als Oxandrolon

We trekken deze vergelijking omdat beide verbindingen identieke effecten op het lichaam hebben en beide orale verbindingen zijn.

Ze zullen je opdrogen, je geweldige pompen en vasculariteit geven en wat krachtwinsten om op te starten. Zoals de finishing touch van een lichaamsbouw die geweldig is om mee te beginnen.

LEZEN  MK-677 (Ibutamoren)

Maar Winstrol is twee keer zo androgeen als een identieke dosis Oxandrolon is.

Je hebt dus twee keer zoveel kans op haarverlies, acne, verdieping van de stem, vergroting van de clitoris en andere androgene bijwerkingen die het kan veroorzaken.

# 4 – Winstrol is hard voor je lever en je lipiden

Het is een 17C-AA orale steroïde. Wat had je verwacht?

Dat gezegd hebbende, wordt Winstrol meestal beschouwd als een van de hardere orals op de lever. Je kunt NAC en Tudca gebruiken tijdens de cyclus om een ​​deel van de stress op de lever te onderdrukken.

Maar je kunt er zeker van zijn dat het je lipidewaarden scheeftrekt. Totaal cholesterol, triglyceriden, LDL, HDL, alles gaat mis. Dus als je slechte cholesterol hebt, moet je absoluut wegblijven van Winstrol.

Misschien kan Stenabolic of SR9009 een deel van de hyperlipidemie die Winstrol veroorzaakt, teniet doen.

# 5 – Er is geen betere spierverharder dan Winny

Alles gezegd en gedaan, als je weet hoe je het medicijn moet gebruiken, dan is er geen betere spierverharder. Het is zelfs beter dan Masteron.

Voer een test- en Dianabol-cyclus uit voor bulk, gooi wat Deca voor de gewrichten en voeg tegen het einde Winstrol toe.

Je zult er absoluut gescheurd uitzien als de Winny het watergewicht uitdroogt.

# 6 – De krachtwinsten op Winstrol zijn dramatisch

Als u op zoek bent naar een verbinding die de kracht dramatisch zou kunnen vergroten zonder dat u op een zilverruggorilla lijkt, is dit Winstrol.

De krachtwinsten zullen enorm zijn. Het gaat em-gewichten in veren veranderen. In week 3 van de cyclus zul je door je liften varen alsof het een cakewalk is.

LEZEN  Anadrol (Oxymetholone)

Als je een niet-professionele atleet bent, loop je rond de competitie. Ken je Ben Johnson nog ?

# 7 – Winstrol Depot geeft sneller resultaten dan de mondelinge

Winstrol Depot, de injecteerbare versie van het medicijn dat werd gebruikt door de ongelukkige tiener die we aan het begin van het artikel noemden, wordt gebruikt door atleten die op zoek zijn naar snellere resultaten.

Het wordt sneller opgenomen, werkt sneller. Het voorbehoud is dat het veel langer in het lichaam blijft hangen.

Dus als u een professional bent, zal de orale versie eerder uit uw systeem zijn.

# 8 – Je kunt er agressief van worden

Winstrol is een DHT-derivaat anabole steroïde en DHT-derivaten stimuleren het centrale zenuwstelsel, wat resulteert in de beruchte roid woede.

Je zult agressiever zijn als je Winny gebruikt. De mate waarin dit gebeurt, varieert echter van persoon tot persoon.

Sommige mensen houden van de agressie. Anderen vliegen gewoon te vaak van het handvat.

Sluitende gedachten

Daar heb je het.

Denk je dat Winny je tijd, geld en je gezondheid waard is?

Zoals we al zeiden, het heeft beloningen. Maar vaker wel dan niet, vinden atleten dat er veiligere en zachtere verbindingen zijn die even goede resultaten kunnen produceren.