Wat is en hoe werken anabole steroïden voor uithoudingsvermogen

Moderne farmacologie heeft een groot aantal steroïde medicijnen die in verschillende sporten worden gebruikt. Een van de categorieën van dergelijke medicijnen waren anabole steroïden.

Anabole steroïden voor uithoudingsvermogen worden meestal geproduceerd in de vorm van injecteerbare medicijnen – Winstrol en Boldenone, evenals orale medicijnen – Oxandrolone. Meestal worden ze gebruikt door atleten die betrokken zijn bij sporten zoals atletiek en vechtsporten, omdat medicijnen op dit gebied niet alleen snel en tegelijkertijd niet alleen het uithoudingsvermogen, maar ook de kracht en snelheid van de atleet kunnen verhogen.

HOE KIES JE DE PRESTATIES VOOR VERBETERING VERBETERING?

De juiste keuze van een medicijn om het uithoudingsvermogen te vergroten hangt voornamelijk af van de sport zelf. Er zijn dus afzonderlijke steroïden die speciaal zijn ontworpen voor atleten die vechtsporten beoefenen, afzonderlijk – krachtsporten en afzonderlijk atletiek.

Dergelijke kuren met steroïden kunnen onderling niet alleen verschillen in doses, maar ook in voedingskenmerken, het trainingsproces en de voorbereidingsperiode. Ook moet u bij het kiezen van een kuur met anabolen letten op het feit dat veel medicijnen een toename van één indicator, bijvoorbeeld uithoudingsvermogen, kunnen stimuleren door de rust te verminderen – snelheid en kracht.

HOE MAAK JE EEN DUURZAAM STEROÏD CURSUS?

Het belangrijkste doel van uithoudingsvermogen anabole steroïden is het verhogen van de concentratie van rode bloedcellen in het bloed om het transport van zuurstof door de weefsels te versnellen. Het is dit proces dat de aërobe glycolyse langer kan maken, waardoor het lichaam hard kan werken en niet lang moe kan worden.

Bijna alle anabole steroïden kunnen een dergelijk effect geven, maar veel ervan hebben een groot aantal bijwerkingen (stijfheid van bewegingen, verzwakking van gewrichtsbanden en gewrichten en andere).

LEZEN  Anabole steroïden voor sport

HOE DE CURSUS VOORBEREIDEN?

Om je voor te bereiden op het verloop van dergelijke anabolen, moet je eerst het lichaam voorbereiden, namelijk om het hart en de ligamenten actief te trainen. Harttraining is nodig om problemen zoals een hartinfarct en andere ongewenste pathologieën te voorkomen. Ligamenttraining is noodzakelijk om blessures te voorkomen, omdat anabole steroïden de ligamenten sterk drogen en verzwakken voor het uithoudingsvermogen.

Alle soorten anabolen zijn onveilig voor het lichaam, dus voordat u ze inneemt, moet u altijd een arts raadplegen.