Turinabol (TBol)

Op internet wordt er vaak zoveel gesproken over Oxandrolon als de vriendelijkste steroïde en Anadrol als de beste bulkstof.  

Zeer weinig mensen noemen ooit het runnen van een TBol-cyclus.

Dat is vrij verrassend, gezien het feit dat het een zeer goed getolereerde verbinding is die een groot deel van de Oost-Duitse dopingmachine was die de Olympische Spelen meer dan twee decennia domineerde.

Voor de niet-ingewijden is Turinabol een hybride tussen Methandrostenolone (Dianabol) en Clostebol, twee anabole androgene verbindingen die resulteren in een verbinding met zeer unieke eigenschappen.

De meeste gebruikers die Dianabol liever niet gebruiken vanwege de extreme aromatisering en het hoge risico op androgene bijwerkingen, kunnen in plaats daarvan Turinabol overwegen, omdat het niet aromatiseert. Evenmin heeft het een zeer sterke androgene beoordeling.

Toch leent het de meeste gunstige eigenschappen van Dianabol, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel bulks als sneden.

Als je nog nooit eerder Turinabol hebt gebruikt, dan is dit wat je kunt verwachten van je eerste TBOL-cyclus.

Verbeterd uithoudingsvermogen vanaf Tbol: vanaf week 2

Binnen een paar weken na het starten van uw TBOL-cyclus, zult u merken dat uw trainingen gemakkelijker worden. Het wordt gemakkelijker om te herstellen van brute, marathon-trainingssessies.

U bent klaar om te gaan sporten, bijvoorbeeld nadat uw benen zijn gedecimeerd. Je kunt gemakkelijk 6 dagen per week trainen zonder te rusten.

Vooral sporters vinden dit kenmerk zeer wenselijk, omdat het hen in staat stelt weken voorafgaand aan de wedstrijd ongehinderd te trainen.

Dit is normaal gesproken het eerste effect van TBOL dat voor alles begint.

Pompen vanaf Turinabol – vanaf week 2

LEZEN  Oxandrolon (Oxandrolon)

Tegen de tweede week zul je merken dat je spieren vol zijn. De pompen gaan de hele dag door, zelfs buiten de sportschool.

Dit wordt meestal alleen maar beter tot het punt waarop het pijnlijk en slopend kan worden (voor sommige gebruikers).

De pijnlijke rug- en kuitpompen treden in ieder geval tegen het einde van de cyclus van 6-7 weken op. Dus dat zou u niet moeten stoppen om een ​​cyclus van TBOL uit te voeren. Gebruik wat taurine met de verbinding om de pijnlijke pompen te minimaliseren.

Geniet van de pompen zolang het duurt.

Sterktewinst – vanaf week 2

Samen met het verbeterde uithoudingsvermogen en sneller herstel, zal TBOL uw liften gemakkelijker maken. Het zal niet zo dramatisch zijn als een krachttoename, zoals bij Dianabol of bij Anadrol .

Maar u kunt verwachten om minstens 20-30 pond toe te voegen. naar uw samengestelde liften tegen de tijd dat u klaar bent met uw cyclus.

Het beste deel is dat als je een PCT volgt, een beetje boven het onderhoud blijft eten en hard optilt, je de meeste van deze krachtwinsten moet kunnen behouden totdat je klaar bent om weer een cyclus te draaien.

Vasculariteit vanaf Tbol – vanaf week 3

Hier onderscheidt Turinabol zich in vergelijking met zijn grotere broer. Het voegt een zekere mate van droogheid en vasculariteit toe aan uw spieren. Het zijn niet de met water gevulde ballonspieren die bij Dianabol worden geleverd .

In week 2 zou je moeten beginnen op te merken dat je aderen popelen om eruit te springen. In week 3 en 4 neemt de vasculariteit enorm toe.

Niets geks zoals Equipoise of Masteron. Maar zeker genoeg voor mensen om het op te merken.

LEZEN  Andarine (S4)

Magere spiermassa vanaf Turinabol – week 1 en verder

Turinabol werkt vrijwel net als andere massa-winnende steroïden. Het verhoogt de RBC, verhoogt de stikstofretentie en verhoogt de snelheid van eiwitsynthese waardoor u magere spieren kunt krijgen.

Het meest opvallende verschil in Turinabol en Dianabol is de snelheid waarmee je spieren, water en glycogeen krijgt.

Dianabol zal je binnen de eerste drie weken opvullen en vervolgens platvallen. In de weken na de cyclus verliest u 75% van het water en glycogeen dat u wint.

TBOL werkt ook op een vergelijkbare manier. Maar je wint niet zoveel water als op Dianabol. De voordelen zijn veel slanker en droger. Er zal nog een heel klein beetje water zijn dat u zult werpen. Maar je krijgt ook veel kwaliteit, spiermassa.

Dit is een van de meest gewenste eigenschappen van de verbindingen. Atleten kunnen er weken mee hardlopen zonder er opgeblazen uit te zien. Omdat het je niet veel water laat oppotten, stijgt je bloeddruk ook niet veel.

Turinabol is trouwens alleen beschikbaar in UG-labs. De farmaceutische gigant Schering verwierf rechten op het medicijn maar startte nooit officieel de productie. Dus als je TBOL hebt gekocht van een niet-geverifieerd UG-lab en je merkt veel water in je winst, is de kans groot dat je in plaats daarvan bent gescheurd met DBOL.

Turinabol veroorzaakt niet veel opgeblazen gevoel.

Stemmingsverbetering vanaf Tbol – vanaf week 1

Dit is een van onze favoriete eigenschappen van zowel Dianabol als Turinabol. Het geeft je dat ‘ alfa’ -gevoel en agressie als je de sportschool binnenstapt.

Maakt een groot verschil voor uw trainingen. Houdt je humeur ook tijdens de hele anabolische cyclus op peil.

LEZEN  Stenabolisch (SR9009)

Sommige mensen zeggen dat ze midden in de cyclus lethargie ervaren. Het blijft onduidelijk wat de lethargie veroorzaakt.

Er zijn gebruikers die het toeschrijven aan een gestresseerde lever. Maar dat is gewoon een gok op zijn best.

Het toevoegen van TUDCA aan uw cyclus wanneer u een 17CAA mondeling gebruikt, zou hoe dan ook verplicht moeten zijn. Dus als toevoegen dat je helpt om de lethargie te omzeilen, doe het dan met alle middelen.

De ideale Turinabol-cycluslengte

Er is veel discussie over de ideale duur om Turinabol te runnen.

We hebben het uitgevoerd voor korte cycli van 5 weken met 80 mg / dag en voor cycli van 10 weken met 50 mg / dag.

Persoonlijk hebben we de beste waar voor ons geld gekregen van korte cycli, omdat de winst na week 5-6 de neiging heeft om vlak te komen.

We hebben ook gemerkt dat de bijwerkingen na week 6 moeilijker te controleren worden.

Sommige gebruikers vinden misschien dat TBol hun bloeddruk verknoeit en dat neusbloedingen na week 6 en 7 vaker voorkomen.