Trenbolon (Tren)

Het internet wordt overspoeld met websites die praten over hoe het de enige verbinding is die geen gyno veroorzaakt, je niet kaal maakt (tenzij je vatbaar bent voor MPB) en verbrandt vet tijdens het inpakken op de spier.

Dus we geven je niet echt de schuld als je een geheime wens hebt om wat Tren te gooien tijdens je volgende ontploffing.

Om eerlijk te zijn, Trenbolone is een verbazingwekkende verbinding. Het heeft alle eigenschappen van een bijna ‘perfect’ anabool medicijn.

Het is echter een zeer, zeer krachtige verbinding die ongelooflijk giftig kan zijn als u niet weet wat u ermee doet, wat normaal het geval is bij de meeste nieuwkomers.

Dus, hier zijn 8 tips waarmee u het meeste uit uw Trenbolone-cyclus kunt halen zonder opgeblazen te raken, met een shutdown en met gynaecomastie.

# 1 – Gebruik het niet in uw eerste steroïde cyclus

Uw eerste steroïde cyclus mag alleen testosteron zijn. Periode.

We kunnen dit niet genoeg benadrukken. Gebruik Trenbolone niet in uw eerste cyclus. Waarom zou je niet eens in de buurt van Tren moeten zijn, tenzij je meerdere steroïde cycli onder je riem hebt.

Als je van plan bent om Tren toe te voegen aan de eerste steroïde cyclus van je leven, veel geluk. De kans is groot dat dit de laatste cyclus is die je heel lang doet.

# 2 – Gebruik het niet als een basissteroïde

U kunt Trenbolone niet als basissteroïde gebruiken en er een cyclus omheen bouwen.

De basissteroïde moet testosteron zijn, althans in kleine doses, zodat u normaal kunt functioneren en spieren kunt behouden wanneer uw endogene test wordt uitgeschakeld.

LEZEN  Anabole steroïden voor sport

Dit zorgt er ook voor dat je worstje blijft werken. Iets dat Tren absoluut kan weggooien.

# 3 – Begrijp de verschillende esters voordat je het gebruikt

Er zijn twee esters van trenbolon die vaak worden gebruikt voor bodybuilding. Voordat u op een van beide springt, is het belangrijk dat u de verschillen en de bijwerkingen begrijpt die bij elk optreden.

Trenbolone enanthate:

Tren-E is de lange, langzaam werkende ester met een halfwaardetijd van ongeveer 19 dagen. Dit betekent dat de verbinding tijd nodig heeft om in uw systeem een ​​piek te bereiken en vervolgens veel tijd zal kosten om te worden uitgescheiden. Tren-E wordt algemeen beschouwd als waarschijnlijker om bijwerkingen te veroorzaken in tegenstelling tot Tren Ace. Dit is echter subjectief. Er zijn veel ervaren bodybuilders die graag Tren-E gebruiken boven Ace. Maar als het je eerste cyclus met Tren is, is het logisch om met Ace te gaan in tegenstelling tot Enanthate.

Trenbolonacetaat:

Dit is de kortere ester en ongetwijfeld de meer populaire versie van Trenbolone. Wordt geabsorbeerd in slechts enkele dagen en wordt even snel uit het systeem uitgescheiden. De meeste experts adviseren echter dat u elke dag injecteert als u Tren Ace gebruikt. Dus als pinning elke dag een zorg is, wilt u misschien Enanthate overwegen. De meeste gebruikers zullen ook de kanten van Tren Ace vinden, gemakkelijker te beheren.

Trenbolon Hex:

Dit is een andere langwerkende ester en is de minst gebruikte versie van Trenbolone door bodybuilders en recreatieve gebruikers.

# 4 – Houd Cabergoline bij de hand voordat u aan uw cyclus begint

Lees hier : hoe u bijwerkingen van Tren kunt bestrijden met Cardarine ( GW501516 )

LEZEN  Stenabolisch (SR9009)

Laat niet al het gepraat over hoe ‘Tren gyno niet kan veroorzaken’ je voor de gek houden door te geloven dat je veilig bent.

Trenbolon mag niet aromatiseren. Maar het heeft een zeer sterke affiniteit voor progestine en kan de oestrogeenreceptor nog steeds stimuleren en gyno veroorzaken.

Er is echter een gemakkelijke oplossing. Houd cabergoline bij de hand en gebruik het als u het minste symptoom van gynaecomastie opmerkt terwijl u Tren gebruikt.

# 5 – Begin met een lage dosis en houd deze vast totdat u er enkele cycli mee uitvoert

Het wordt steeds gebruikelijker om cycli te zien met 500-600 mg / week Tren Ace. Dat is een zeer hoge dosis, zelfs volgens veterinaire normen.

Tenzij u een heel goed idee hebt van hoe Trenbolone uw systeem zal beïnvloeden, nodigt u alleen problemen uit door die hoge dosis te gebruiken.

Begin in plaats daarvan met een zeer kleine dosis en injecteer EOD gedurende een paar weken gevolgd door ED gedurende de rest van uw cyclus.

Voor uw eerste paar cycli met Tren raden we niet aan om meer dan 250-300 mg / week te doseren.

# 6 – Zeg vaarwel tegen je haar als je vatbaar bent voor mannelijke kaalheid

Trenbolon zal de snelheid waarmee u werpt aanzienlijk versnellen, vooral als u vatbaar bent voor mannelijke kaalheid.

In alle eerlijkheid kunnen we zeggen dat je je haar ZAL verliezen als je meerdere cycli van Trenbolone uitvoert.

Je kunt N2Shampoo tijdens de cyclus toevoegen, omdat dit de snelheid waarmee je haarlijn dunner wordt aanzienlijk zal verminderen. Maar zelfs dat zal het onvermijdelijke niet kunnen voorkomen.

LEZEN  Andarine (S4)

Aan de andere kant, als je niet vatbaar bent voor mannelijke kaalheid maar toch je haar verliest op Tren, dan raden we N2Shampoo ten zeerste aan tijdens de cyclus.

# 7 – Houd je lipiden onder controle

Trenbolon zal je lipiden verwijderen. Het verhoogt het totale cholesterol en LDL terwijl het HDL sterk vermindert.

Dit zijn belangrijke markers voor atherosclerose en hartziekten. Dus als je dyslipidemie hebt, doe jezelf een plezier en blijf uit de buurt van Trenbolone.

( https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4614617/ )

Zelfs als u geen dyslipidemie heeft, raden we u ten zeerste aan om vóór, tijdens de cyclus en na de cyclus bloed te doen om uw lipidenwaarden bij te houden.

Gebruik on-cycle support met N2guard om uw organen te beschermen tegen de schade die Tren eraan kan toebrengen.

# 8 – Wees je bewust van de mentale kanten

Er zijn veel anekdotische beoordelingen over de mentale bijwerkingen van het gebruik van Trenbolone. Maar niets kan u voorbereiden op hoe het u zal beïnvloeden.

Het beïnvloedt mensen anders. Dat kunnen we u vertellen.

We voelden ons als een leeuw op Tren. Maar toen we de dosis in opeenvolgende cycli verhoogden, vonden we de zijkanten te heet om te verwerken.

Midden in de nacht zouden we overvloedig zweten. Er waren nachten dat we gewoon niet een beetje konden slapen. We hadden een groeiend gevoel dat onze partner ons bedroog. Maar deze effecten verminderden toen we de dosis verminderden.

Sommige gebruikers hebben gevoelens van paranoia en achterdocht. Maar anderen krijgen meer woede, agressie en polariserende gedachten over Tren.

Het beste wat u kunt doen, is zich bewust zijn van de mogelijke kanten, zodat u niet te vaak van het handvat af vliegt.