Testolone (RAD140)

Als je SARMS hebt gelezen of overweegt ze te gebruiken, is de kans groot dat je hebt gehoord over Testolone aka RAD140.

Deze stoute jongen uit de SARMS-wereld heeft in heel weinig tijd een behoorlijke reputatie opgebouwd.

Ondanks het feit dat het nog moet worden getest op mensen ( fase-1 klinische proeven zijn aan de gang ), gebruiken mensen het links, rechts en in het midden.

Weet u waarom? Omdat het extreem effectief is.

Volgens sommige gebruikers zelfs beter dan de LGD-4033. En dat is geen sinecure, want gram per gram is LGD-4033 zelfs sterker dan pure testosteron.

We wachten alleen maar om te zien wat die klinische onderzoeken met RAD140 opleveren.

Ondertussen, als je nieuwsgierig was naar wat je zou verwachten van je eerste Testolone-cyclus, dan is hier een korte inleiding die we hebben kunnen verzamelen op basis van puur anekdotische beoordelingen.

RAD140 verhoogt energie – vanaf week 1

Vanaf de eerste week van de cyclus ervaren de meeste gebruikers meer energie en mentale helderheid.

Het is alsof je langer door kunt gaan zonder versleten te raken. Op het werk of in de klas, je zult je zelfverzekerder voelen.

Als je hersenmist ervaart, veegt de RAD140 het gewoon af.

In eerste instantie schreven we dit toe aan placebo. Maar we hebben dit consequent gehoord van meerdere gebruikers. Dus we hebben reden om te geloven dat dit een ‘ feel good ‘ SARM kan zijn, net als Dianabol uit de AAS-wereld.

Testolone geeft je pompen – vanaf week 3

Als je Ligandrol hebt gebruikt, weet je hoe de volheid begint te werken in week 2. Veel mensen vinden dit leuk en gebruiken LGD puur voor de pompen.

LEZEN  Anadrol (Oxymetholone)

Maar het is als een samenstelling met natte versterking waarbij de spieren er gezwollen uitzien, alsof ze gevuld zijn met water.

Met Testolone krijgt u de pompen minus het vasthouden van water.

Je schouders, vallen en biceps zullen gewoon opblazen en eruit zien alsof ze twee keer zo groot zijn. Alleen houd je niet zoveel water vast als LGD.

Het is een zeer esthetische samenstelling. Perfect voor vrouwen, fitnessmodellen en dergelijke. Als je op zoek bent naar de neppe look op Instagram, heb je zojuist je ticket voor glorie gevonden.

RAD140 verbetert Libido – week 1-5

De eerste paar weken van je Testolone-cyclus zul je als een geile tiener zijn die klaar staat om de liefde te bedrijven met alles wat beweegt.

De libido spike is ook een van de redenen die bijdraagt ​​aan de feel good aard van de verbinding.

Dit is echter van korte duur en verdwijnt als de onderdrukking na week 4 of 5 begint.

Testolone verhoogt de sterkte – week 3 tot 8

Als we alle SARMS zouden beoordelen op basis van ‘krachtwinst’, zou Testolone bovenaan de lijst staan.

De krachtwinsten zijn behoorlijk dramatisch. In feite lijkt de algemene consensus onder de fitnessgemeenschap te zijn dat LGD de go-to samenstelling is voor massa, terwijl RAD degene is voor kracht.

Bovendien krijg je niet veel massa op RAD. Dus het is net als de Winstrol van de SARMS-wereld. Zal je sterker en sneller maken en tegelijkertijd wegblijven van vervelende blikken.

Lean Muscle – week 3 tot 8

Laat u niet misleiden door te geloven dat Testolone niet effectief is voor bulk. Zolang je een overschot eet, is er geen reden waarom je niet tot 10 pond zou kunnen winnen. van massa in een cyclus van 8 weken.

LEZEN  Omnadren 250

Omdat het een droge aanwinst is, verlies je bovendien geen groot deel van die gewichtspostcyclus.

Als u een milde PCT doet met Nolva of Clomid of een andere SERM die u verkiest, moet u ten minste 70% van die voordelen kunnen behouden.

Er zijn mensen die een vuile bulk hebben gedaan met RAD en zoveel als 20 pond hebben gewonnen. in 8 weken.

Maar als u schoon wilt worden, eet dan net boven onderhoud en sla de cardio niet over.

Vasculariteit – Week 3 tot 8

Samen met de pompen maakt Testolone u extreem vasculair. Het brengt zelfs de meest slapende aderen in je lichaam tot leven.

Dit is wat gebruikers laat vergelijken met Winstrol. Het verhardt je, maakt je vasculair en geeft je gekke pumps zonder je zorgen te maken over het verliezen van je haar of het krimpen van je noten.

Testolon bevordert vetverlies – week 4 tot 8

Testolon is mogelijk een van de weinige SARMS die een directe correlatie heeft met lipolyse. Er zijn geen wetenschappelijke claims om dit te ondersteunen.

De meeste anekdotische recensies vertellen echter hoe je je uit de buik haalt, dat is waar mannen het meest hardnekkige vet vasthouden.

Club het met een calorietekort en je zou in staat moeten zijn om een ​​mini-recomp te doen in een mum van tijd.

Sommige gebruikers zijn ook begonnen met het stapelen van RAD140 met Nutrobal om het effect van de stapel te verbeteren. En van wat we hebben gehoord, is het zeer effectief bij het opnieuw samenstellen van het lichaam.

RAD140 kan onderdrukking veroorzaken – Week 5 tot 8

Er wordt vaak vermeld dat Testolone een van de meest onderdrukkende SARMS is.

LEZEN  Winstrol (Stanozolol)

Welnu, voor wat het waard is, zijn er gebruikers die met 70% worden onderdrukt tijdens een milde cyclus van Ostarine .

Sarms zijn onderdrukkend. Periode.

De onderdrukking kan je behoorlijk slecht treffen.

Maar het kan ook zijn dat je het niet zo voelt als je vriend het voelt.

Het zijn verschillende lijnen voor verschillende mensen.

Voer gewoon uw pre-cyclus bloed uit en eenmaal nadat u uw laatste dosis hebt voltooid.

Dat zou je een idee moeten geven van hoe erg het was. Spring indien nodig over op een milde PCT.

Testolone kan nierpijn veroorzaken – Week 7 tot 8

Sommige gebruikers hebben acute lage rugpijn gemeld bij Testolone. Dit begint meestal tegen het einde van de cyclus en lijkt dosisafhankelijk te zijn.

Als u dit echter ervaart, controleer dan de kleur van uw urine.

Als het te donker is, kan dit te maken hebben met uw nier. Ofwel een beetje terugtrekken of gewoon de cyclus stoppen voor een paar weken.

Vanaf nu zijn er onvoldoende gegevens of logs die een negatieve correlatie tussen RAD140 en nierwaarden kunnen vaststellen.

U kunt ook overwegen om een ​​OTC on-cycle ondersteuningsmedicijn toe te voegen zoals N2Guard. Voeg ook wat NAC en TUDCA toe terwijl je bezig bent.