Stenabolisch

Stenabolisch (SR9009)

Sinds de bespreking van de biologische beschikbaarheid van Stenabolic (SR9009) de rondes van het internet begon te doen, vergezeld van een brief van professor Burris zelf, is deze verbazingwekkende verbinding op een laag pitje gezet ten gunste van GW501516 en misschien zelfs RAD140 .

Wat we ons echter niet realiseren, is dat de biologische beschikbaarheid op zijn best voorzichtig is.

We weten niet echt of het nul of 4% of 25% is.

Wat we wel weten is dat anekdotische beoordelingen Stenabolic noemen als de bijenknieën.

Het is alsof je een extra paar longen hebt voor je cardio. Je kunt gewoon voor altijd doorgaan.

En de uithoudingsimpuls wordt even goed gerepliceerd wanneer u optilt. Neem een ​​dosis een uur voor de training en u bent klaar voor uw 1PR, zelfs voordat u de sportschool binnenstapt.

Bovendien is dit SARMS waar we het hier over hebben. Het is allemaal niet getest, experimenteel spul. Het irriteert ons wanneer mensen praten over voorspelbare resultaten met LGD-4033 of RAD alsof het al tientallen jaren bestaat.

Laten we stoppen met rotzooi en Stenabolic de eer geven die het verdient.

Als u op zoek bent naar een verbinding die uw liften en cardio kan versterken, dan is SR9009 een van uw beste weddenschappen.

Dit is wat je kunt verwachten van een cyclus van Stenabolic.

Wat is stenabolisch (SR9009)?

Stenabolic is een oefening nabootser die een groep eiwitten activeert genaamd ‘Rev-erb-α’, die de oxidatieve functie evenals mitochondriale productie reguleren.

Door de niveaus van deze eiwitten te veranderen, bootst het de oefening in het lichaam na en verbetert het de mitochondriale functie in spieren.

Dat is echter slechts het topje van de ijsberg.

LEZEN  Turinabol (TBol)

Er wordt aangenomen dat Rev-erb-α-agonisten op een dag kunnen worden gebruikt om congestief hartfalen, chronische obesitas en andere aandoeningen die spierverspilling veroorzaken te behandelen.

Energie – Dag 1 en verder

Wanneer we verhoogde energie noemen, verwachten veel gebruikers dat het een onmiddellijke boost is, zoals wat je zou krijgen met cafeïne of andere stimuli.

Maar SR9009 is zo’n unieke verbinding dat je helemaal niets gaat voelen totdat je de sportschool raakt.

Op het moment dat je begint met tillen, voel je het wel.  

De gewichten lijken lichter. Je hebt geen lange pauze nodig tussen sets. Je kunt meer herhalingen tillen met zwaardere gewichten. En je kunt veel langer doorgaan dan normaal. Als uw beste PR voor bankdrukken bijvoorbeeld 3 herhalingen van 300 pond was, zou zelfs een enkele dosis SR9009 u in staat moeten stellen om minstens 5 herhalingen te maken. En volg het met nog twee sets.

Het werkt door de productie van mitochondriën in de cellen te verhogen terwijl oude, beschadigde mitochondriën worden afgebouwd .

De verhoogde energie gaat gepaard met een gevoel van mentale helderheid en focus. Je wordt gewoon een betere versie van jezelf, mentaal en fysiek.

Het heeft een zeer korte halfwaardetijd van zeg, 4 uur of zo. Maar er is geen crash, zelfs nadat de niveaus van de verbinding in het lichaam zijn verlaagd.

Doseer het drie keer per dag en u zult een constante stroom van energie en mentale helderheid hebben.

Ref: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3737409/

Lean Body Mass – week 3 en verder

Stenabolic is een van de beste verbindingen om spierverlies tijdens een extreme snee te voorkomen.

In feite is het misschien zelfs beter dan Ostarine voor dit doel, dat om de een of andere reden de jongen met de blauwe ogen van SARMS-gebruikers is geweest.

LEZEN  MK-677 (Ibutamoren)

SR9009 is een oefening die nabootst. Met andere woorden, het bootst het effect van lichaamsbeweging na en een van deze effecten is een toename van vetvrije massa.

In een therapeutische setting kan dit levensreddend zijn voor mensen die vanwege lichamelijke beperkingen niet kunnen sporten. Stel je een patiënt voor die maandenlang bedlegerig is geweest en aan ernstige sacropenie leed.

Zelfs een cyclus van 8 weken met Stenabolic zal hun lichaamssamenstelling aanzienlijk verbeteren zonder het risico op ernstige bijwerkingen.

Vetverlies – Vanaf week 3

Stenabolisch

Terwijl Stenabolic in werking treedt, wordt het gen uitgeschakeld dat de productie van glucose in de lever regelt, zonder onze insulineresistentie te verstoren.

Dit dwingt op zijn beurt het lichaam om opgeslagen vet te gebruiken voor energie, vooral wanneer er geen extra bronnen van glucose worden verbruikt.

Met andere woorden, je lichaam verbrandt 24/7 vet wanneer je deze verbinding gebruikt.

Club het met een calorietekortdieet, let op je macro’s en je zult er absoluut koppig vet mee fakkelen.  

Met het extra uithoudingsvermogen kun je harder gaan tijdens cardio, wat ook zou moeten helpen het vetverlies te vergroten.

U kunt zelfs overwegen om het samen met Cardarine te stapelen voor meer uitgesproken resultaten.

Verminderde lipideniveaus – vanaf week 3

Een van de beoogde therapeutische toepassingen van SR9009 was het beheersen van dyslipidemie die kan worden veroorzaakt door voeding, levensstijl en langdurige inactiviteit.

Het vermindert LDL en triglyceriden in het bloed en verhoogt tegelijkertijd het HDL. Dit kan zeer voordelig zijn voor iedereen die SARMS of orale anabole steroïden regelmatig gebruikt.

Voeg een kleine dosis SR9009 toe en uw lipideniveaus zouden niet in de war raken als u androgenen gebruikt.

LEZEN  Wat is en hoe werken anabole steroïden voor uithoudingsvermogen

The Stenabolic (SR9009) Conundrum voor biologische beschikbaarheid

Er is veel te laat gespeculeerd over de biologische beschikbaarheid van SR9009. Nou, er is een klinische studie die we hier graag willen noemen.

Ref: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4347663/

Volgens deze studie was de biologische beschikbaarheid van de verbinding slechts 2% bij muizen. Dat is ongelooflijk arm.

Wanneer we dat echter omzetten in menselijk gebruik, neemt de biologische beschikbaarheid ruwweg toe tot 24%. Nogmaals, dat is niet overtuigend.

Ook klinkt het in theorie misschien niet zo goed. Maar anekdotische beoordelingen suggereren dat zelfs de absorptie van 24% een enorm verschil zal maken in de manier waarop je je voelt tijdens het sporten, het zal je uithoudingsvermogen omhoogschieten en het zal ook vet verbranden.

Nu zijn er enkele gebruikers die begonnen zijn met het mengen van ruw SR9009-poeder met DMSO, een oplosmiddel en het injecteren. Het geeft gegarandeerd 100% absorptie.

Maar is het veilig? Of is het ideaal? Nee. We bevelen dit een beetje niet aan.

U bent beter af met de pillen of de vloeistof of wat het ook is dat u kunt kopen bij een gerenommeerde SARMS-leverancier.