Oxandrolon – de veiligste anabole stof voor sport

In de wereld van professionele sporten is er een enorme verscheidenheid aan anabole steroïden die worden gebruikt om kracht, uithoudingsvermogen en spiermassa te vergroten. Door de mate van impact op het lichaam verschillen ze behoorlijk sterk. Experts verdelen ze in twee soorten: anabole steroïden met sterke en zwakke werking. Vandaag zullen we het er maar over één hebben: oxandrolon.

Het wordt beschouwd als de zwakste, maar ook de veiligste. Deze anabole stof werd in 1964 gemaakt en stond in die tijd bekend onder de medische naam Anavar. Aanvankelijk werd het alleen gebruikt als geneesmiddel voor de behandeling van met hiv geïnfecteerde patiënten. Het werd ook gebruikt bij de behandeling van bloedarmoede, maar het is vermeldenswaard dat oxandrolon niet alleen voor volwassenen werd voorgeschreven, maar ook voor kinderen, omdat het zelfs voor het lichaam van een kind absoluut veilig werd geacht.

Dit is zijn geheim. Oxandrolon heeft, in tegenstelling tot veel andere anabole geneesmiddelen, vrijwel geen bijwerkingen. Bij regelmatige inname gedurende drie maanden neemt het natuurlijke testosteron van de atleet in het lichaam echter af tot 70%. Zelfs als het medicijn in minimale doses wordt ingenomen, zal de productie van natuurlijk testosteron nog steeds afnemen en zal de hormonale achtergrond van het lichaam enigszins veranderen. En toch zijn dit kleine veranderingen.

Voor wie is oxandrolon geschikt?

Bovenal is deze sportanabole geschikt voor vrouwen en meisjes die zich bezighouden met bodybuilding: het heeft geen uitgesproken effect op het lichaam en helpt atleten voorzichtig hun resultaten te bereiken. Het is geweldig voor die atleten die net begonnen zijn met hun sportreis – het helpt het lichaam voor te bereiden op krachtigere steroïden en het lichaam voor latere veranderingen.

LEZEN  Omnadren 250
Voor wie is oxandrolon geschikt

Het gebruik van oxandrolon geeft geen snel en duidelijk zichtbaar effect. Zelfs bij het nemen van 200 tot 400 mg van dit medicijn per dag zal het effect ervan nauwelijks merkbaar zijn, vooral als je het vergelijkt met het effect van andere, krachtigere steroïde medicijnen. Met de juiste inname van dit medicijn kunt u een tot drie kilo spiermassa winnen, wat een goed begin kan zijn voor professionele sporten.

En hoewel oxandrolon als een redelijk veilig medicijn wordt beschouwd, moet u, voordat u het gaat gebruiken, toch uw arts raadplegen om de meest optimale dosering en schema te vinden.