Ostarine (MK-2866)

Absoluut niet voor iemand die het niet als levensstijl wil accepteren. Omdat na die eerste cyclus de kans groot is dat je blijft verlangen naar meer.

Het volgende beste dat uw onderzoek oplevert , is SARMS .

Maar nogmaals, het raadsel is of deze onderzoekchemicaliën echt zo mild zijn als ze worden aangeprezen.

Je wilt toch niet na een paar weken met je maagdelijke SARMS-cyclus eindigen met een paar tieten?

Daarom raden we Ostarine aan aan iedereen die op zoek is naar PED’s.

Hier zijn 9 eigenschappen van Osta die het de perfecte 1 e- cyclische verbinding maken voor beginnende nieuwkomers.

# 1 – Minst onderdrukkende onder alle SARMS

Ostarine, ook Enobosarm genoemd, is een van de minst onderdrukkende SARMS die momenteel beschikbaar is.

Dus zelfs bij prestatieverbeterende doses, die meestal variëren van 15-25 mg / dag, is de kans op een volledige stopzetting van uw endogene testosteronproductie bijna nul.

Het kan u zelfs niet onderdrukken met 50% bij die doses, wat zeer waarschijnlijk is met sterkere SARMS zoals LGD-4033 .

Er zijn twee manieren om dit aan te pakken. U kunt beginnen met de minst onderdrukkende SARM bij een redelijke dosis en zien hoe uw lichaam erop reageert.

Of u kunt beginnen met een hoge dosis van de sterkste verbinding en die maagdelijke receptoren goed gebruiken. Voorzichtigheid en ervaring suggereren dat de eerste methode betere resultaten zal opleveren, terwijl het risico op bijwerkingen wordt geminimaliseerd.

# 2 – Ostarine helpt de spiermassa te behouden tijdens een snee

Ostarine wordt meestal gebruikt door atleten en recreatieve gebruikers om spierverlies te voorkomen tijdens een agressieve snee.

En het is hier zeer effectief in. Zelfs als u met een calorietekort eet, kunt u nog steeds tot 2-4 pond winnen. van magere massa.

LEZEN  Anabole steroïden voor sport

Wat nog belangrijker is, je verliest geen spiermassa, wat bijna onmogelijk is bij agressieve snijcycli.

Dus zelfs als u uw dieet niet hebt geperfectioneerd, waaraan veel nieuwkomers zich schuldig maken, kunt u toch nog behoorlijke winst behalen met Ostarine. Terwijl als je zou kiezen voor een sterkere samenstelling, je misschien een boot vol water krijgt, vooral als je je dieet niet hebt ingesteld op perfectie.

# 3 – Ostarine helpt spieren op te bouwen tijdens een surplus

Enobosarm toonde een dosisafhankelijke toename van de vetvrije massa bij een groep gezonde, oudere mannen en vrouwen volgens een klinische studie die in september 2011 werd uitgevoerd.

Er werden geen bijwerkingen waargenomen.

In feite werden de resultaten vergeleken met de anabole effecten van testosteron zonder de stress op de prostaat en de androgene bijwerkingen van de test.

Dit betekent dat als u sport, een overschot eet, u Ostarine ook kunt gebruiken om op te stapelen. Dus als je hebt gehoord of gelezen dat Osta alleen effectief is in een snee, dan is dat BS.

Het zal nog steeds binden aan uw androgeenreceptoren en aangeven dat het meer spiermassa aanmaakt. De hoeveelheid spiermassa die u wint, hangt af van uw bord.

# 4 – Matige krachtwinst

REF

Ostarine geeft je een mooie krachtboost. Maar het is op zijn best gematigd. Precies zoals het zou moeten zijn voor een eerste cyclus.

Niets geks waardoor je overboord kunt gaan, wat resulteert in een blessure.

Maar met consistente training kunt u uw beste liften gemakkelijk overtreffen in week 5 of 6 van uw cyclus.

# 5 – Effectief, zelfs bij lage doses

Net als LGD-4033 is Ostarine verrassend effectief, zelfs bij lage doses. In de klinische proef die we hierboven noemden, wonnen vrijwilligers gemiddeld 3 pond. van spiermassa met slechts 3 mg / dag.

LEZEN  Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate)

De meeste gebruikers die op zoek zijn naar prestatieverbetering zullen minstens 15 mg / dag gebruiken, zo niet meer. De meeste mensen doen 25 mg / dag.

Met een dosisafhankelijke curve en toename van spiermassa, kunt u aanzienlijke winst behalen met uw eerste Ostarine-cyclus, zelfs als u laag zou doseren.

# 6 – Goed verdragen bij hogere doses

Op basis van anekdotische beoordelingen worden zelfs doses tot 30 mg / dag uitzonderlijk goed verdragen bij gezonde mannen.

Er zijn geen andere bijwerkingen dan de onderdrukking van endogeen testosteron.

Dus als u een eerste cyclus met 10 mg / dag hebt voltooid, kunt u een paar maanden pauze nemen en een tweede cyclus met 20 mg / dag doen zonder het risico op teveel bijwerkingen.

# 7 – Houdbare winsten

Geen van de klinische onderzoeken heeft ernstige bijwerkingen met Ostarine gemeld.

Zelfs anekdotische rapporten suggereren dat het misschien wel de veiligste is van alle SARMS die momenteel online worden verkocht.

Er is geen testiculaire pijn, geen opvliegers, geen hoofdpijn, gewrichtspijn of slapeloosheid, die allemaal worden gemeld bij andere SARMS.

Je ziet er ook niet uit als een opgeblazen puinhoop. De aanwinsten zijn droog, mager en u kunt het gemakkelijk handhaven, zelfs nadat u van het medicijn bent gekomen.

# 8 – De enige SARM die fase III van menselijke proeven haalt

Vanaf nu is Ostarine een van de enige SARMS die de fase III van klinische proeven bij mensen bereikt zonder halverwege te vallen of zonder stopzetting vanwege ernstige risico’s.

Zelfs als het eindpunt van urinestressincontinentie bij vrouwen faalde, streeft GTX het medicijn actief na in Europa.

Alle andere SARMS zijn in-vivo of op laboratoriumratten getest.

LEZEN  Oxandrolon (Oxandrolon)

# 9 – Ostarine heeft minder kans om te worden doorspekt met prohormonen

Omdat de meeste mensen een Ostarine-cyclus ingaan, die een langzame en gestage winst verwachten, zien fabrikanten geen reden om het te prikken met prohormonen of orale steroïden.

Er is een risico dat dit gebeurt met sterkere verbindingen zoals LGD-4033, RAD140 en YK-11, waar mensen ‘s nachts dramatische transformaties verwachten.

Sluitende gedachten

Raak niet verstrikt in de LGD versus Osta versus Rad debatten op berichtenborden.

Probeer Ostarine voor uw eerste SARMS-cyclus en we zijn er zeker van dat u niet teleurgesteld zult zijn.