Omnadren 250

Koop geen Omnadren 250 voordat u deze eerlijke recensie leest

Mannen in Europa, Australië en vele andere delen van de wereld, die op de TRT-bandwagon willen springen, worden meestal voorgeschreven transdermale pleisters zoals Androderm, een testosteron-gel zoals Androgel of een injecteerbare vorm van test zoals Omnadren 250 of Sustanon 250.

Zowel Omnadren als Sustanon zijn een mix van verschillende testosteronesters en worden uitsluitend voor TRT gebruikt in plaats van voor bodybuilding.  

Door een combinatie van esters te gebruiken die op verschillende tijdstippen vrijkomen, kan de endocrinoloog minder injecties voorschrijven in tegenstelling tot het gebruik van een enkele estervorm van de test, die minstens drie pinnen per week kan duren.

Dat is het argument dat de meeste artsen u presenteren.

Maar houdt het echt water vast?

Als anekdotische beoordelingen voorbij moeten gaan, maakt het gebruik van een combinatie van esters het alleen moeilijker om fluctuerende testosteronniveaus te beheersen.

Hoe haal je het meeste uit je TRT-protocol als je vastzit aan zoiets als Omnadren 250?

Laten we het uitzoeken.

Inhoud verbergen 

1 De vier esters in Omnadren 250

2 Wat is de ideale dosering voor Omnadren 250?

3 Wat veroorzaakt de schommelingen in testosteronniveaus?

4 Is testcyp beter dan Omnadren 250 voor TRT?

5 Kun je het gebruiken voor een steroïde cyclus?

De vier esters in Omnadren 250

De originele Omnadren 250-formule had vier testosteronesters in de volgende concentraties.

  • Propionaat – 30 mg
  • Fenylpropionaat – 60 mg
  • Isocaproate – 60 mg
  • Caproaat – 100 mg

Twee van deze zijn korte esters die binnen een paar dagen worden vrijgegeven. De Isocaproate-ester is een medium die in 5 tot 6 dagen wordt afgegeven, terwijl de Caproate-ester een halfwaardetijd van 7 dagen heeft.

LEZEN  Trenbolon (Tren)

Deze formulering wordt tegenwoordig zelden gebruikt. Hoewel het nog steeds mogelijk is dat je dit krijgt als je een UG-lab koopt voor zelfbeheer.

De nieuwe Omnadren 250-formulering is vergelijkbaar met Sustanon 250, waarbij de langste Caproate-ester wordt vervangen door testosteron-decanoaat met een iets langere halfwaardetijd.

U kunt deze twee oplossingen dus heel goed uitwisselen, indien nodig, afhankelijk van hun beschikbaarheid.

Wat is de ideale dosering voor Omnadren 250?

Dat hangt af van zoveel variabelen, waarvan vele voor u individueel zijn.

Uw huidige T-waarden bijvoorbeeld, alle behandelbare onderliggende oorzaken die het hypogonadisme kunnen veroorzaken, uw prostaatgezondheid, de aanwezigheid van een onderliggende tumor, alles is uitgesloten voordat testosteronvervanging wordt voorgeschreven.

De gemiddelde dosering varieert van 100-250 mg eenmaal per week of eenmaal in twee of zelfs drie weken.

Veel endocrinologen beginnen met een lage dosis van bijvoorbeeld 50 mg testosteron per week en monitoren de T-waarden en klinische symptomen voordat de dosering wordt aangepast.

Wat veroorzaakt de schommelingen in testosteronniveaus?

In een oplossing die meerdere testosteronesters bevat, zoals Omnadren en Sustanon, worden de verschillende esters op verschillende tijdstippen geactiveerd, wat pieken en dalen veroorzaakt.

In de eerste 24 uur na de injectie stijgen je humeur, libido, energieniveau, alles gewoon als de korte esters in werking treden en een piek in serumplasma-testosteronniveaus veroorzaken.

Maar zodra deze het systeem hebben verwijderd, duurt het een paar dagen voordat het mediumestertestosteron wordt vrijgegeven.

Dit resulteert in wat in medische termen een ‘trog’ wordt genoemd. Je ervaart een plotselinge crash in energieniveaus, opvliegers en stemmingswisselingen.

Helaas lijken de meeste huidige TRT-protocollen niet uitgerust om hiermee om te gaan.

LEZEN  Anabole steroïden voor sport

Sommige endocrinologen kunnen u vragen om over te schakelen naar transdermale pleisters omdat deze meestal niet worden geassocieerd met de willekeurige fluctuaties in T-niveaus.

Het voorbehoud is dat niet iedereen deze patches kan betalen. Ook kunnen deze een horde dermatologische allergieën veroorzaken bij mannen met een gevoelige huid.

De andere en eenvoudigere optie is om de dosis te verdelen en de speldfrequentie te verhogen. Dus als uw TRT-dosis Omnadren 250 elke 14 dagen 1 ml / 250 mg is, verdeel dit dan in doses van 50 mg en speld elke drie dagen.

Je speld meer, maar je kunt de testosteronniveaus veel gemakkelijker stabiel houden.

Is Test Cyp beter dan Omnadren 250 voor TRT?

Testosteron Cypionate is de meest voorgeschreven intramusculaire vorm van testosteron voor TRT in de Verenigde Staten.

Dit is een lange testvorm met een halfwaardetijd van 8-9 dagen. Het injectieprotocol varieert maar is meestal eenmaal per week of eenmaal in 8-10 dagen. Niet langer dan dat, omdat het hetzelfde probleem zou opleveren als wat gewoonlijk gebeurt met Omnadren 250.

Het idee achter Test Cyp of een enkele estervorm van testosteron dat beter is dan een mix van meerdere esters komt voort uit de theorie dat het gemakkelijker is om serumplasmaconcentraties te regelen.

Er is geen onmiddellijke piek in T-niveaus na de injectie. In plaats daarvan is het een langzame en langdurige release voor een week. Vlak voordat je een trog raakt, injecteer je opnieuw.

Dit betekent niet dat het onmogelijk is om stabiele niveaus op Omnadren te handhaven. Alleen dat het veel meer werk is om de niveaus te beheersen.

LEZEN  Winstrol (Stanozolol)

Dan is er oestrogeen om te overwegen, wat een heel ander beest is.

Esters aromatiseren met verschillende snelheden die de oestrogeenspiegels anders beïnvloeden, zoals bewezen door een klinische studie .

Met Omnadren heb je vier verschillende esters die op verschillende tijdstippen en met verschillende snelheden aromatiseren. Dit maakt het des te moeilijker om de E2-waarden te verlagen met aromataseremmers of SERMS.

Kun je het gebruiken voor een steroïde cyclus?

U kunt met alle middelen. Maar dezelfde uitdagingen zouden van toepassing zijn.

Je zou twee keer per week moeten pinnen in plaats van één keer per week. Als u van plan bent om te beginnen met een dosis van 250 mg / week voor uw cyclus, moet u de dosis in twee delen en tweemaal injecteren.

Omnadren bevat Test Prop zoals we eerder al zeiden en de PIP die hierdoor wordt veroorzaakt is vergelijkbaar met de hel zoals ze zeggen. Stel je voor dat je dat twee keer per week doet. Nee, het veranderen van naalden doet niets voor PIP. Het komt door het hogere smeltpunt van de esters.

Laten we zeggen dat je er op de een of andere manier in slaagt om de PIP te beheersen, dan zou je wat mid-cyclus bloedonderzoek moeten uitvoeren om te weten waar je E2-niveaus staan ​​en AI dienovereenkomstig gebruiken om aromatisering te voorkomen.

Tegelijkertijd kan overboord slaan je E2-niveaus zelfs doen crashen waardoor je je rot voelt.

Dus ja, hoewel je Omnadren 250 kunt gebruiken voor het uitvoeren van een testosteron-steroïde cyclus, raden we je aan het alleen als laatste redmiddel te gebruiken.

Zo lang als je kunt, houd je aan testvormen met één ester voor je steroïde cyclus .