MK-677 (Ibutamoren)

Dan zijn er sommigen die het voor jaarlange cruises gebruiken terwijl ze met meerdere cycli van SARMS blazen.

Maar is het echt een effectieve verbinding die u zal helpen uw winst te behouden wanneer u van een PED afkomt?

Wat zijn de voordelen van het hele jaar door een GH-secretagoog? Verhoogt het spierhypertrofie?

Heeft het überhaupt anabole effecten?

Wat nog belangrijker is, wat kun je van een MK-677-cyclus verwachten als je een levenslange natty bent?

Laten we het uitzoeken.

Wat is MK-677?

Voor niet-ingewijden is MK-677, ook bekend als Ibutamoren of Nutrobal, een secretie van groeihormoon en een nabootser van ghreline.

Het bootst de werking van het hongerhormoon ghreline na, wat op zijn beurt leidt tot een toename van de hoeveelheid groeihormoon dat door het lichaam wordt uitgescheiden.

Een toename van GH verhoogt automatisch de secretie van insuline-achtige groeifactor-1, een van de meest gewenste hormonen voor atleten en bodybuilders.

In tegenstelling tot synthetische, exogene GH, die obsceen duur is en een lijst met bijwerkingen bevat om je zorgen over te maken, wordt Ibutamoren redelijk goed verdragen en heeft het minimale bijwerkingen .

Je hebt misschien gelezen of gehoord over hoe het de resultaten van je SARMS-cyclus kan versterken en je in staat stelt de meeste winsten na de cyclus te behouden.

Dit is wat u kunt verwachten van een Nutrobal-cyclus.

Verhoogde honger – Vanaf week 1

Ibutamoren bootst de werking van het hongerhormoon ghreline na, waardoor het de bloed-hersenbarrière kan passeren.

Hierdoor zul je meestal honger hebben.

De extra honger kan zeer gunstig zijn voor iedereen die op zoek is naar bulk of iemand die het moeilijk heeft meer calorieën te consumeren dan nodig is.

LEZEN  Trenbolon (Tren)

Dat is een van de redenen waarom veel mensen het toevoegen met grote SARMS zoals LGD-4033 en RAD-140 . MK maakt het een stuk gemakkelijker om een ​​grote maaltijd te eten, amper twee uur nadat je hebt gegeten.

Het voorbehoud is dat als je niet let op wat je eet, je veel water en vet kunt krijgen, dat je zou kunnen verliezen als je van het medicijn afkomt.

Als u een snijcyclus plant, kan dit ook de ergste nachtmerrie van uw leven zijn. Stel je voor dat je de hele dag onophoudelijke honger hebt wanneer je probeert calorieën te beperken.

Om dit tegen te gaan, nemen veel gebruikers hun dosis Ibutamoren een uur voor het slapengaan. Dit helpt vermoedelijk de GH-pieken te verhogen die optreden wanneer we slapen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het de hongergevoelens zou kunnen minimaliseren.

Het kan echter leiden tot een verstoorde slaap, wat niet intuïtief is voor wat MK-677 wordt gebruikt.

Beter slapen – vanaf week 1

Nutrobal staat erom bekend dat het een nootropisch effect heeft op je slaapkwaliteit. Het is klinisch bewezen dat het de REM-slaap bij volwassenen verbetert en als u problemen ondervindt om in slaap te vallen, kan zelfs een kleine dosis zeer gunstig zijn.

Dat is nog een reden waarom mensen overwegen het toe te voegen aan een LGD-4033- of RAD-140-cyclus. Beide verbindingen zijn berucht omdat ze slapeloosheid veroorzaken.

Idem met thermogene vetverbranders zoals de ECA-stapel. Als dat extra kopje cafeïne je wakker houdt, voeg je de MK-677 toe aan de stapel en slaap je als een baby.

Oh, bereid je wel voor op echt lucide dromen. Geniet ervan zolang het duurt.

LEZEN  Cardarine (GW501516)

Referentie: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5632578/

Sneller herstel – vanaf week 2

Een van de voordelen van supraphysiologische niveaus van GH, zoals aangegeven door atleten en bodybuilders, is een duidelijke verbetering van de snelheid van herstel. Ook wordt aangeprezen zeer gunstig voor de genezing van gewrichten en pezen te zijn.

Zelfs als je net die benen hebt gestraald, ben je klaar om weer te gaan na slechts een paar uur rustgevende slaap.

Vetverlies – vanaf week 4

Een van de inherente effecten van langdurige suppletie met Nutrobal is een verandering in lichaamssamenstelling. Het helpt de vrije vetvrije massa te vergroten, die verder kan worden versterkt door deze te knuppelen met andere PED’s.

Laten we zeggen dat je het met RAD-140 stapelt, waardoor je slanker en meer vasculair wordt, de resultaten zouden ongetwijfeld meer uitgesproken moeten zijn dan wat je zou kunnen bereiken met alleen RAD.

De vetverbranding / lichaamshersteleigenschappen van MK werken echter meestal het beste wanneer het gedurende langere tijd in lage doses wordt gebruikt.

Je zou ook nog steeds een oplossing moeten vinden om die hongerpijnen tegen te gaan.

Spiervolheid – vanaf week 2

Terwijl de Ibutamoren in werking treedt, zal er een merkbare toename van de volheid van uw spieren zijn. Dit is niet zoals de constante pompen die Ligandrol of Testolone je geven, let wel.

In plaats daarvan zien je spieren er groter uit vanwege het intracellulaire water dat je krijgt en dit duurt meestal een paar maanden nadat je bent gestopt met het gebruiken.

Sommige gebruikers klagen dat ze er verschrikkelijk opgeblazen uitzien op hun MK677-cycli. Nou, hier zijn ook alle regels van toepassing die je op een steroïde cyclus zou toepassen.

LEZEN  Anadrol (Oxymetholone)

Let op je zoutinname. Blijf gehydrateerd. Voeg wat kalium toe. Doe je cardio. Je lichaam is nu begaafd met verbazingwekkende genezende vermogens. Maak er goed gebruik van.

Betere huid van MK-677

Op basis van anekdotische beoordelingen leidt verhoogde GH-niveaus tot een algehele verbetering van de kwaliteit van uw huid. Dit effect is misschien niet zo uitgesproken als de meeste mensen verwachten.

En als dit uw reden is om MK-677 te gebruiken, dan bent u beter af op zoek naar cosmetische alternatieven omdat de bijwerkingen het misschien niet waard zijn.

Oedeem in de ledematen van MK-677

Sommige gebruikers ervaren zwelling in hun armen en benen, vooral in de buurt van de enkels. Dat is een duidelijk teken van verhoogde secretie van groeihormoon en verdwijnt meestal vanzelf zonder externe medicatie.

Als u echter een atleet bent die deelneemt aan een sportevenement, kan dit uw vermogen om normaal te presteren belemmeren.

Tintelend gevoel van MK-677

Nutrobal kan een mild tintelend gevoel in uw armen en benen veroorzaken. Nogmaals, dit is niets om op je hoede te zijn totdat het echt hinderlijk begint te worden en de kwaliteit van je leven beïnvloedt.

Het zou binnen enkele dagen vanzelf moeten verdwijnen.