Ligandrol

Ligandrol (LGD-4033)

Naarmate de populariteit van prestatieverhogende medicijnen toeneemt, springen steeds meer mensen erop in.

Zozeer zelfs dat het het modewoord voor alles goed wordt.

En dan beginnen de feiten over het medicijn in de war te raken. Een gezonde dosis bro wetenschap wordt samen met opnieuw verzamelde informatie gegooid en binnenkort, je hebt gewoon mythen rondzweven.

Oxandrolon was een van de eerste medicijnen waarmee dit gebeurde. Dianabol volgde zijn voorbeeld.

Een tijdlang waren we naïef genoeg om te geloven dat SARMS gespaard zou blijven. Maar dat is niet zo.

LGD-4033 of Anabolicum of Ligandrol is een van de recentere nieuwkomers in de ‘Bro-science hall of fame’.

Onlangs is er een stortvloed aan blogposts en berichtenbord-berichten over Ligandrol geweest, die allemaal duidelijk gebaseerd zijn op geruchten.

Mensen voegen hun twee cent toe aan wat ze misschien over de compound hebben gehoord of gelezen en promoten het als de heilige graal.

Vandaag gaan we een mythe-busting doen. Na veel onderzoek hebben we uitgezocht wat volgens ons de top 7 mythen over Ligandrol op internet zijn.

Hier gaat.

# 1 – Ligandrol is een pure bulkstof.

Verre van. Ligandrol is zo’n sterke verbinding dat de meeste mensen uiteindelijk 8-10 pond winnen. tijdens een cyclus van 8 weken waardoor ze geloven dat het een pure bulkstof is.

Maar de toepassingen van Ligandrol zijn niet beperkt tot bulkcycli. We hebben het herhaaldelijk gebruikt tijdens agressieve snijwonden en ook tijdens stapels lichaamsherpositionering met groot effect.

In tegenstelling tot wat wordt aangenomen, hebben we geen boot vol water en glycogeen gekregen. In feite kregen we slanker en meer vasculair.

Dat had je toch niet verwacht? We zullen het hebben over het belang van het afbouwen van uw dieet in een beetje en ook over het beheersen van de bloat terwijl u op Ligandrol bent.

LEZEN  Testolone (RAD140)

# 2 – LGD-4033 is niet zo sterk als RAD-140

Een andere mythe is waarschijnlijk veroorzaakt door een verpulverde partij van de verbinding die een kind bij een schaduwrijke leverancier heeft besteld.

Bestel altijd bij een gerenommeerde SARMS-leverancier zoals Esarms.

LGD-4033 is een van de sterkste SARMS die ooit is ontwikkeld. Het verhoogt de kracht, spiermassa en versnelt vetverlies.

In feite wordt milligram per milligram verondersteld sterker te zijn dan zelfs testosteron.

SARMS beïnvloeden mensen echter anders.

Sommige mensen vinden RAD-140 erg Trenbolon- achtig. Ze worden mager, gescheurd en sterk.

Anderen zweren bij Ligandrol.

 Het hangt dus af van hoe u meer dan wat dan ook op de drug reageert.

# 3 – Anabolicum is niet effectief en een volledige verspilling van geld

Een compleet contrast met de eerdere verklaring. Als dit inderdaad waar was, zou Anabolicum niet de fase II van klinische proeven bij mensen bereiken.

Zulke berichten worden geplaatst door mensen die nep of onder gedoseerde SARMS kopen, door mannen die SARMS gebruiken met overdreven verwachtingen of door steroïde gebruikers die vinden dat SARMS zwak is in vergelijking met multi-samengestelde stapels.

Het is een feit dat klinisch bewezen is dat Anabolicum spiermassa verhoogt, zelfs bij ongelooflijk lage doses zoals 2 mg / dag.

Ref: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4111291/

De meeste gebruikers die het gebruiken voor prestatieverbetering gebruiken het met 10 mg / dag. Sommigen verhogen het zelfs tot 20 mg / dag, hoewel we het niet aanbevelen.

Blijf bij 5 mg / dag en je zult geweldige resultaten krijgen. Zodra u enkele cycli van 5 mg onder uw riem hebt, kunt u overwegen de dosis te verhogen tot 10 mg / dag of zelfs 15 mg / dag.

LEZEN  Trenbolon (Tren)

# 4 – Ligandrol veroorzaakt geen bijwerkingen

Ligandrol

Het doet.

De bijwerkingen zijn echter niet zo hard als wat zelfs een milde dosis anabole steroïden zou veroorzaken.

De meest opvallende bijwerking is onderdrukking. Zelfs bij lage doses is bekend dat LGD-4033 de endogene testosteronproductie met wel 50% onderdrukt.

Je LH-niveaus zullen ook dalen.

Uw HDL-niveaus zullen dalen samen met de totale triglycerideniveaus.

Het aromatiseert niet. Maar een algehele onderdrukking van totaal testosteron kan een hormonale onbalans veroorzaken die op zijn beurt de oestrogeenspiegels kan verhogen.

We raden je daarom aan om Nolva bij de hand te houden. Als u symptomen van een oestrogeen opvlamming opmerkt, zoals jeuk in uw tepels of wallen, gebruik het dan.

Positief is dat er geen levertoxiciteit is. Het veroorzaakt geen androgene bijwerkingen zoals kalende. Het is ook niet schadelijk voor uw HPTA voor zover steroïden dat doen. Zelfs zonder een PCT moet u binnen 4-6 weken volledig kunnen herstellen, op voorwaarde dat uw HPTA niet is beschadigd als gevolg van eerder gebruik van steroïden.

# 5 – Je hebt PCT nodig bij elke LGD-4033-cyclus

Dat hangt ervan af hoe u op het medicijn reageert.

Doe altijd bloedonderzoek voor en na elke SARMS-cyclus.

Op deze manier weet je hoe hard de onderdrukking je trof.

Vaak is de onderdrukking vrij mild en kun je wegkomen zonder een volwaardige PCT. Uw hormoonspiegels zouden binnen enkele weken moeten terugkeren naar de basislijn, afhankelijk van

Als u echter ernstig wordt onderdrukt en / of als u het herstelproces wilt versnellen, kunt u een milde PCT doen met Nolvadex . En het zou goed moeten komen.

Als uw bloedwerk echter aangeeft dat de onderdrukking normaal is, gebruik dan geen PCT-medicijnen.

LEZEN  Ostarine (MK-2866)

# 6 – De winst die je maakt tijdens een Ligandrol-cyclus zal voornamelijk water en glycogeen zijn

Nogmaals, dat hangt af van hoe u reageert op het medicijn. Sommige mensen hebben bloeddrukproblemen met Ligandrol die op hun beurt kunnen leiden tot waterretentie.

Dit lijkt echter dosisafhankelijk te zijn.

Als u de dosis een beetje verlaagt, moet u de bloat kunnen beheersen.

Het is ook van cruciaal belang dat u uw dieet afbouwt voordat u zelfs aan een SARM-cyclus begint. Fijnafstemming van uw macro’s kan helpen om opgeblazen gevoel in de buik te verminderen.

Als je eet volgens je doelen en zwaar tilt, zou je minstens 4-6 pond moeten kunnen krijgen. van spiermassa tijdens de cyclus, wat fenomenaal is voor alles wat niet-steroïde is.

# 7 – De ideale cyclusduur van de LGD-4033 is 12 weken

Sorry dat ik als een gebroken plaat klink. Maar dat hangt er vanaf. Sommige gebruikers gebruiken Ligandrol gedurende 12 weken in super lage doses, zoals 2-5 mg / dag en behalen grote winsten.

Anderen draaien de effin-tank gewoon gedurende 6 weken met 20 mg / dag en behalen ook behoorlijke winst.

Persoonlijk raden we u aan om niet meer dan 5 mg / dag te gebruiken voor uw eerste paar cycli en niet langer dan 8 weken.

De winst begint daarna vrij snel af te nemen.