Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate)

Deca Durabolin, ook algemeen bekend als Nandrolon Decanoate wordt al lang in de bodybuilding gebruikt als een bulkstof.

Maar vanwege zijn sterke progestageen karakter en zijn eigenschap om water vast te houden, is het gebruik ervan door de jaren heen afgenomen, zoals Trenbolone, zijn sterkere neef mainstream werd.

Ondanks de populariteit van nieuwere steroïden zoals Tren, blijft Deca Durabolin een van onze favoriete anabole verbindingen. En als we nu het gebruik van uitrusting zouden hervatten, is het een van de verbindingen die we in milde doses aan onze stapel zouden toevoegen.

Deca is een zeer veelzijdige verbinding die aan vrijwel elke stapel kan worden toegevoegd, ongeacht je bodybuilding-doel.

Sterkte? Ja. Spier? Absoluut. Buiten het seizoen gebruik? Dat doet het ook. Cutting? Er is een manier om het ook te gebruiken om te snijden.

Het belangrijkste is dat het zo gunstig is voor pijnlijke gewrichten; en na meer dan 30 jaar tillen, hebben we meer dan ons eerlijke aandeel ervan.

Dat is voor een andere dag.

Vandaag zullen we 5 steroïde stapels bespreken met Deca Durabolin voor verschillende bodybuilding-doelen.

# 1 – De Deca Durabolin-bulkstapel

Ervaring: Gemiddeld

Verbindingen : Testosteron Cyp, Deca Durabolin en Dianabol (optioneel)

Er zijn veel verbindingen die voor een bulk kunnen worden gebruikt. Maar de bulk is tegenwoordig gescheiden in een natte bulk en een droge bulk. Dan is er een schone bulk en een vuile bulk. Wat dat in hemelsnaam betekent.

Voor oldtimers zoals wij is een bulk een bulk. Er is maar één manier om het te doen. Eet een overschot en voeg verbindingen toe die de massa snel inpakken.

Voor deze klassieke bulkstapel zullen we drie verbindingen gebruiken.

LEZEN  Ostarine (MK-2866)

De basis is testosteron en u kunt vrijwel elke ester gebruiken die voor u werkt. Wij gebruiken persoonlijk Cyp. Maar zelfs Test-E is prima.

Week 1-16: test Cyp / E bij 300-500 mg / week. Meer ervaren gebruikers kunnen de dosis verhogen tot 500-750 mg / week

Week 1-12: Deca Durabolin bij 250-300 mg / week

Week 1-6: Dianabol bij 30 mg / dag. Ervaren gebruikers kunnen tot 50 mg / dag gebruiken.

Het gebruik van Dianabol is volledig optioneel. Maar het geeft een geweldige start van de cyclus in termen van grootte en sterkte. Tegen de tijd dat de test piekt, heb je al een sterke basis om mee te werken.

We houden de Deca op ongeveer de helft van de dosis Test om het risico op ‘Deca Dick’ te minimaliseren.

Als u in een overschot eet en hard optilt, zou u minstens 20 pond moeten kunnen bereiken. spiermassa in deze cyclus.

# 2 – De bulkstapel 2

Ervaring: expert

Gebruikte verbindingen: Dianabol, Test, Deca en Trenbolon

Met deze bulkstapel kun je met gemak voorbij je vorige toppen varen. Het is ook een droge bulkstapel voor degenen die waterretentie haten tijdens hun bulk.

De cyclus is als volgt.

Week 1-6: Dianabol met 50 mg / dag.

Wk 1-16: Test E / Cyp bij 750 mg / week.

Week 1-16: Deca Durabolin bij 400 mg / week

Week 6-16: Tren Ace bij 50-75 mg / dag

U kunt wisselen Dianabol met Anadrol bij 75 mg / dag als dat beter werkt voor je.

De basissteroïde in deze stapel is Test Cyp die uw libido hoog houdt wanneer uw endogene testosteron volledig wordt afgesloten.

Deca met 400 mg / week is een redelijke dosis die je een geweldige gewrichtssmering geeft terwijl je droge spiermassa toevoegt.

LEZEN  MK-677 (Ibutamoren)

Dan is er Tren Ace die vet begint te verbranden terwijl hij magere spieren toevoegt. Het is heel belangrijk om Tren Ace elke dag in te nemen en niet om de andere dag. Hierdoor blijven de bloedspiegels stabiel en worden sommige kanten voorkomen die optreden wanneer de niveaus van de verbinding fluctueren.

Probeer deze cyclus niet tenzij u minimaal twee tot drie jaar ervaring hebt met anabolica. Dit is een zeer sterke cyclus die je lichaam volledig kan transformeren. Maar je hebt te maken met enkele van de sterkste verbindingen ter wereld. Zodat je beter weet hoe je lichaam op hen reageert.

# 3 – De Deca Durabolin-snijstapel

Ervaring: Matig

Verbindingen: Test, Deca en Winstrol

Noem Deca op een verlaging en de meeste mensen zouden ineenkrimpen over hoe het niet effectief is. Maar het feit is dat Deca een zeer effectieve verbinding is wanneer je snijdt. Er is bijna geen vermoeidheid in de sportschool, ongeacht hoe sterk uw calorietekort is. Het voorkomt ook de vervelende krampen die kunnen ontstaan ​​wanneer uw elektrolyteniveaus uit balans raken.

Week 1-16: test E of Cyp bij 250-500 mg / week

Wk 6-16: Deca Durabolin bij 250 mg / week

Week 11-16: Winstrol bij 50 mg / dag

Als je dieet is ingesteld en je cardio uitvoert, moet je vet verliezen, ongeacht of je bulkstoffen aan je stapel toevoegt.

Test zal je libido en je humeur verhoogd houden, terwijl Winstrol je in stukken snijdt en de spieren de laatste weken hard maakt. Al het onderhuidse water of vet wordt in dit stadium volledig verwijderd, waardoor u er schoon, droog en esthetisch uitziet.

# 4 – De atletische stapel

LEZEN  Ligandrol (LGD-4033)

Ervaring: Matig

Verbindingen: Testosteron, Deca Durabolin, Halotestin

Het doel van deze stapel is om de atleet te helpen een behoorlijke hoeveelheid kracht en energie te krijgen en tegelijkertijd spiergroei te minimaliseren.

Deca is de favoriete steroïde van de atleet omdat het extreem goed is voor je gewrichten en pezen.

Week 1-12: test Cyp / E bij 250-300 mg / week

Week 1-12: Deca Durabolin bij 150-200 mg / week

Week 1-4: Halotestin bij 20 mg / dag

Deze stapel zou elke atleet moeten helpen zijn prestaties te verbeteren, aangezien de Halotestin de hematocriet-, hemoglobinegehalte- en RBC-niveaus aanzienlijk verbetert. De krachtwinsten en agressie zullen vergelijkbaar zijn met wat je kunt winnen met Winstrol.

Het voorbehoud is dat je geen pijnlijke krampen zult hebben die bij andere orals horen. Deca biedt de smeervoordelen, terwijl Test uw worstje aan het werk houdt wanneer u wordt uitgeschakeld.

# 5 – De Cruising-stapel

Ervaring: Matig

Verbindingen: Test en Deca

Als u het hele jaar door TRT-doses test gebruikt, kunt u soms niet helpen om een ​​andere verbinding aan de cruise toe te voegen om verschillende redenen.

Sommige mensen voegen een tijdje kleine doses Tren toe en blijven op de test cruisen.

Anderen voegen Deca puur toe voor de therapeutische voordelen die het kan bieden.

Week 1-16: Deca Durabolin bij 150 mg / week.

Houd tijdens deze cyclus wat caber bij de hand om mogelijke gynoproblemen te voorkomen en om waterretentie op Deca te beteugelen.

Sluitende gedachten

Al deze cycli moeten worden gevolgd door een goed PCT-plan dat uw lichaam helpt te genezen en de normale hormoonspiegels te herstellen.

Lees deze thread voor meer informatie over PCT .