Clenbuterol (Clen)

Dat laatste beetje vet dat je lichaam wanhopig vasthoudt aan een overlevingsmechanisme, is moeilijker te verliezen dan de eerste 10 of 20 pond.

En geloof het of niet, het is een van de meest frustrerende situaties om in te zijn.

Je hebt het hele jaar op dieet, calorieën geteld, je macro’s bekeken en je bent erin geslaagd om een ​​vrachtwagen vol gewicht te verliezen.

Maar de laatste laag vet rond de romp lijkt niet toe te geven, wat je ook doet.

En dan adviseert iemand, uw trainer of uw coach of uw beste vriend u om Clenbuterol te proberen.

Alleen heb je geen idee wat het is of hoe het werkt. Je kijkt op Google en je merkt dat het wordt geadverteerd als een vetverbrander en er zijn mensen die lof zingen voor de effectiviteit ervan.

Dus je springt op. Maar een week later ben je zenuwachtig als de hel, klopt je hart snel, kun je niet slapen en krijg je angstaanvallen midden in de nacht.

Welkom bij de Clen-ervaring.

Als dat samenvat wat je hebt meegemaakt, ben je niet alleen. Elke dag proberen veel mannen en vrouwen over de hele wereld Clenbuterol in de hoop dat het de magische pil is die ze zochten voor gewichtsverlies.

En ze stoppen halverwege hun cyclus met een zeer slechte ervaringen. Sommigen hebben het geluk ermee weg te komen. Anderen brengen onherstelbare schade aan aan hun lichaam.

Als je overweegt om Clenbuterol te gebruiken, dan zijn hier vijf dingen die je moet weten voordat je die onschuldig ogende pil knalt.

LEZEN  Stenabolisch (SR9009)

# 1 – Clenbuterol is een zeer krachtig sympathicomimetisch medicijn

Sympathomimetische geneesmiddelen zijn stimulerende middelen die worden gebruikt om het sympathische zenuwstelsel te stimuleren, voornamelijk voor therapeutisch gebruik en soms voor recreatieve doeleinden.

In dit geval wordt Clenbuterol in veel landen gebruikt als een decongestivum en een luchtwegverwijder voor de behandeling van astma.

Maar in de Verenigde Staten wordt het alleen als medicijn van veterinaire kwaliteit gebruikt. Het is illegaal om te gebruiken bij mensen.

In bodybuilding wordt het misbruikt als vetverbrander vanwege zijn eigenschappen om lichaamsvet te verdelen.

Wat de meeste mensen niet weten, is dat Clenbuterol tot dezelfde categorie geneesmiddelen behoort als methamfetamine en cocaïne.

# 2 – Clenbuterol is alleen effectief als je erg mager bent

Clenbuterol is niet de magische oplossing die u zal helpen gewicht te verliezen, zelfs als u een zittende levensstijl en kloof op junkfood leidt.

Het is alleen effectief bij mensen die in het begin heel mager zijn.

Laten we zeggen dat u uw dieet tot in de perfectie hebt gekozen en erin bent geslaagd uw lichaamsvetpercentage tot 15 te verlagen. Clenbuterol kan u mogelijk helpen om tot 10% of minder te komen. Maar je moet nog steeds kijken wat je eet en het op verantwoorde wijze gebruiken.

Als u 25-30% lichaamsvet heeft, dan is het enige dat u krijgt door Clen te gebruiken vervelende bijwerkingen.

Dus denk er niet eens over na. Stel in plaats daarvan uw dieet vast, begin met het tillen van gewichten, doe twee keer of driemaal per week cardio of HIIT en dan kunt u overwegen Clenbuterol aan de mix toe te voegen.

Dat ook als u bereid bent enkele van de bijwerkingen over het hoofd te zien die gegarandeerd worden met Clen.

LEZEN  Ostarine (MK-2866)

# 3 – Clenbuterol maakt je zenuwachtig en bedraad

Terwijl Clenbuterol de bèta2-adrenerge receptoren in uw lichaam begint te stimuleren, zal het een reeks gebeurtenissen veroorzaken die gewoonlijk ‘kriebels’ worden genoemd. Je hartslag verhoogt, je ervaart onwillekeurig spiertrillingen, je voelt je angstig en op het randje.

Clenbuterol heeft een lange halfwaardetijd van maximaal 39 uur. U zult dit dus nog uren blijven ervaren nadat u een dosis heeft ingenomen.

In feite kunnen de effecten van het medicijn nog weken na het stoppen van uw Clenbuterol-cyclus worden gevoeld.

Sommige mensen ervaren ernstige slapeloosheid terwijl ze Clen gebruiken. Anderen vinden de bijwerkingen zo vervelend dat ze na een week of twee stoppen.

Dat is het slimme ding om te doen. Als je lichaam veelbetekenende tekenen vertoont dat iets niet goed werkt, is het het beste om ernaar te luisteren.

# 4 – Begin met een zeer lage dosis Clen en verhoog deze tot u een aanvaardbare dosis bereikt

Ondanks alles wat je hebt gelezen, als je van plan bent om Clenbuterol te gebruiken, dan is het minste wat je kunt doen het op de juiste manier gebruiken, waardoor de resultaten worden gemaximaliseerd en de zijkanten worden geminimaliseerd.

Clenbuterol is meestal verkrijgbaar in tabletvorm met 20mcg-pillen als standaarddosis. Tegenwoordig zijn er ook injecties, pompen en siropen. Maar blijf bij de pillen. Ze zijn de meest geteste vorm van het medicijn.

U kunt beginnen met 20mcg / dag en dit geleidelijk om de paar dagen verhogen totdat u 80-100mcg / dag bereikt of wat dan ook uw toelaatbare limiet is.

Ga door met deze dosis gedurende twee weken en neem dan twee weken vrij om bijwerkingen te minimaliseren en de effectiviteit van het medicijn te verhogen.

LEZEN  Turinabol (TBol)

Dus de dosering zou 20mcg zijn op ma & di, 40mcg op wo en do, 60 op vr en za, 80 op ma en di, 100 op wo en do, 120 op vr en za. Stop op elk gewenst moment met het gebruik als u denkt dat de zijkanten te moeilijk te beheren worden.

Clenbuterol is mild anabool / anti-katabool. Maar dit effect van het medicijn begint te slijten in de derde week van je cyclus. Daarom is het logischer om het twee weken achter elkaar te gebruiken.

De thermogene eigenschappen van Clen nemen af ​​tegen de tijd dat u 6 weken bereikt. Op dit punt past het lichaam zich aan het medicijn aan en keert uw temperatuur terug naar normaal.

Volg het doseringsprotocol van twee weken na, twee weken zonder dosering voor niet meer dan 12 weken en u zou in staat moeten zijn om goede resultaten te krijgen met minimale bijwerkingen.

# 5 – Wees je bewust van de bijwerkingen

Clenbuterol verhoogt uw basaal metabolisme met maximaal 10%. En het is een gegeven dat er bijwerkingen zullen zijn.

Sommigen van hen zijn echter mild en kunnen bij de meeste mensen worden getolereerd. Anderen kunnen slopend zijn, zoals extreem pijnlijke hoofdpijn en ernstige spierkrampen.

De spierkrampen kunnen tot op zekere hoogte worden tenietgedaan door aan te vullen met Taurine en veel water te drinken tijdens de cyclus.

Voor de hoofdpijn knallen de meeste gebruikers gewoon een paar Tylenol.

De kriebels zijn onvermijdelijk en zijn het ernstigst tijdens de eerste twee tot drie dagen van het gebruik van het medicijn. Zodra je de eerste paar dagen hebt doorstaan, past het lichaam zich aan het medicijn aan en moeten de kriebels ook verminderen.

Zoals we eerder al zeiden, als u op enig moment denkt dat het onhandelbaar is, stop dan gewoon met het gebruik.