Cardarine (GW501516)

Denk aan vetverbranders en de meest waarschijnlijke kandidaten die u door uw trainer kunnen worden aanbevolen, zijn Clenbuterol, DNP en de ECA-stapel (efedrine, cafeïne, aspirine).

We zouden nooit in onze stoutste dromen overwegen DNP te doen, hoe wanhopig we ook zijn om af te vallen.

Als je ooit Clenbuterol hebt gedaan, dan ben je je bewust van enkele van de vervelende kanten die bij zelfs lage doses kunnen opduiken.

Het enige dat zou kunnen werken zonder teveel problemen te veroorzaken, is de ECA-stack. Maar zelfs dat kan je zenuwachtig en bedraad maken. Er is geen weg omheen, omdat al deze verbindingen werken door het sympathicomimetische zenuwstelsel te stimuleren.

Wat ons echter verbaast, is dat Cardarine niet wordt genoemd als mensen het hebben over vetverbranders en stoffen voor lichaamssamenstelling.

Waarom, we hebben mensen die Testolone gebruiken om de vasculariteit te stimuleren wanneer duidelijk, Cardarine kan veel betere resultaten bieden zonder de bijbehorende onderdrukking te veroorzaken.

Als dit de eerste keer is dat je leest over het gebruik van Cardarine als vetverbrander, dan zijn hier 8 redenen waarom het vreselijk onderschat kan worden voor wat het kan doen.

Inhoud verbergen 

1 # 1 – Het kan vet verbranden, zelfs als je zittend bent

2 # 2 – Het kan buikvet verbranden

3 # 3 – GW501516 kan triglyceriden en LDL verminderen

4 # 4 – Cardarine voorkomt opeenhoping van plaque in slagaders

5 # 5 – GW501516 vermindert ontstekingen

6 # 6 – Cardarine stimuleert het centrale zenuwstelsel niet

7 # 7 – GW501516 is de ultieme duurversterker

8 # 8 – Cardarine verbetert de spiermassa

# 1 – Het kan vet verbranden, zelfs als je zittend bent

LEZEN  Stenabolisch (SR9009)

Cardarine is een PPAR delta-agonist die de vetzuuroxidatie verhoogde bij toediening aan een groep gezonde, inactieve vrijwilligers.

Om specifieker te zijn, deze vrijwilligers gebruikten opgeslagen lichaamsvet als energiebron en het werd bewezen vanwege een toename van de niveaus van ABCA1 en CPT1 in hun lichaam. Beide zijn genen die worden gebruikt om vet te verbranden.

Dit was bij gezonde mannen die niet trainden hoor. De resultaten kunnen veel meer uitgesproken zijn als u Cardarine gebruikt wanneer u traint en een goed uitgebalanceerde, maar calorierijke maaltijd eet.

Veel ervaren bodybuilders vinden het waarschijnlijk niet zo effectief, omdat ze gewend zijn aan de extreme versnippering die wordt veroorzaakt door Clenbuterol en andere vetverbranders van farmaceutische kwaliteit.

Maar voor een natuurlijke atleet of een recreatieve gebruiker kan Cardarine merkbare resultaten bieden.

( https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17110604 )

# 2 – Het kan buikvet verbranden

cardarine resultaten voor en na

FFA = vrij vetzuur

Dit alleen al is voldoende reden om te overwegen Cardarine in lage doses toe te voegen aan zowel uw snijstapel als uw lichaamsherstapelstapel.

Volgens een klinisch onderzoek bij 13 zwaarlijvige mannen met een hoog lichaamsvetpercentage, hoog buikvet en een ongezond lipidenprofiel, verminderde slechts 2,5 mg Cardarine elke dag LDL en triglyceriden en vetzuren.

Verder zijn er tonnen anekdotische rapporten die suggereren dat het vetverlies tijdens het gebruik van Cardarine het meest uitgesproken is in de buurt van de buik, waar het lichaam de neiging heeft het meest hardnekkige vet te hamsteren.

Dus, als uw vetverlies de laatste 10 pond is toegenomen, kan Cardarine, zelfs bij lage doses, u helpen er doorheen te breken.

# 3 – GW501516 kan triglyceriden en LDL verminderen

LEZEN  MK-677 (Ibutamoren)

Voordat GSK besloot de stekker uit Cardarine te trekken, werd het onderzocht als een mogelijke behandeling voor metabole ziekten, zoals diabetes type II en dyslipidemie.

Alle vetverbranders die vaak door bodybuilders worden gebruikt, staan ​​erom bekend dat ze hartaandoeningen veroorzaken die op de lange termijn zelfs fataal kunnen zijn.

Clenbuterol is bijvoorbeeld in verband gebracht met atriumfibrilleren en plotselinge hartkloppingen.

Cardarine is waarschijnlijk de enige verbinding ter wereld die vet kan verbranden terwijl triglyceriden en LDL-waarden worden verlaagd.

Idealiter zou Cardarine moeten worden weggegooid als ondersteuning tijdens de cyclus met anabole steroïden en SARMS . Let niet op in hoge doses. Zelfs lage doses kunnen verrassend effectief zijn om uw lipiden onder controle te houden.

# 4 – Cardarine voorkomt opeenhoping van plaque in slagaders

Cardarine verhoogt het niveau van stikstofmonoxide in slagaders, wat op zijn beurt oxidatieve schade aan hen voorkomt.  

Zelfs bij lage doses hielp het bij het verminderen van ontstekingen en weefselschade in slagaders van muizen.

Bij prestatieverhogende doses, die meestal worden gebruikt door atleten en bodybuilders, zijn we van mening dat het uw slagaders kan helpen verharden, wat zeer voordelig kan zijn.

Vooral als u een langdurige AAS-gebruiker bent of iemand ouder dan 40 jaar.

# 5 – GW501516 vermindert ontsteking

Cardarine is ook in verband gebracht met verminderde ontsteking, verhoogde wondgenezing en verminderde schade veroorzaakt door oxidatieve stress.

Voor een atleet verandert dat in sneller herstel met minder gevallen van blessures en probleempjes.

In een klinisch onderzoek versnelde Cardarine bij muizen op diabetische wonden het herstel van de wonden. Dit geeft opnieuw aan dat dit misschien een van de meest voordelige verbindingen is die de afgelopen tijd zijn ontdekt.

LEZEN  Trenbolon (Tren)

# 6 – Cardarine stimuleert het centraal zenuwstelsel niet

Stimulerende middelen voor het centraal zenuwstelsel kunnen cognitieve voordelen op korte termijn bieden, terwijl ze de vetverbranding verhogen door de lichaamstemperatuur met maximaal 10-15% te verhogen. De plotselinge piek in energie wordt meestal gevolgd door een even plotselinge crash.

Gebruikers voelen zich goed in de sportschool, maar ze kunnen gedemotiveerd, lusteloos en moe zijn als het effect van de stimulant afneemt.

Ook kan constant gebruik het voor sommige mensen onmogelijk maken om te slapen.

Cardarine is geen CNS-stimulerend middel. Het verhoogt je lichaamstemperatuur niet. In feite kunt u alle cardio en HIIT uitvoeren die u tijdens de cyclus wilt.

Het maakt je niet zenuwachtig en veroorzaakt geen hartkloppingen.

# 7 – GW501516 is de ultieme duurversterker

Cardarine spaart glucoseoxidatie in het lichaam waardoor het begin van lage bloedsuiker wordt vertraagd, waardoor de atleet langer door kan gaan zonder vermoeid te raken.

Sommige atleten hebben een verhoging van 30% van hun uithoudingsvermogen gemeld tijdens het gebruik van Cardarine.

Als je een langeafstandsloper bent, kun je 30% meer tijd op dezelfde intensiteit doorgaan zonder stimulatie of energiefluctuatie. Dat is ongelooflijk.

In feite is er geen andere verbinding in de prestatieverbeterende ruimte die zo effectief is als Cardarine bij het stimuleren van het uithoudingsvermogen.

# 8 – Cardarine verbetert de spiermassa

Klinische onderzoeken bij muizen hebben aangetoond dat Cardarine een licht, maar merkbaar anabool effect heeft op de spiermassa.

Dit maakt het een geweldige verbinding om toe te voegen aan een agressieve snijstapel samen met een verbinding zoals Ostarine , die je magere spieren helpt behouden.

Er is een theorie dat Clenbuterol ook licht anabool is. Maar de meeste bodybuilders zien dat niet als een lege claim.