Andarine (S4)

Als iemand die in het pre-internettijdperk met apparatuur begon, kunnen we niet benadrukken hoe belangrijk het is om toegang te hebben tot ‘kwaliteitsinformatie’ en tot moderne verbindingen zoals SARMS .

In die tijd luisterden we meestal naar de grootste man in de sportschool en volgden ze hun advies aan de T. Hij moest toch iets goed doen.

Maar zoals we later beseften, staat groot niet noodzakelijk gelijk aan goed geïnformeerd.

Ons werd verteld om te beginnen met Dianabol en Winstrol . Iedereen die zijn zout waard is, zou weten wat een rotzooi dat is.

Dianabol veranderde ons in de vroege dagen net in waterballonnen. En toen kwam Winstrol, dat bij doses boven 50 mg / dag enkele ernstige bijwerkingen veroorzaakte.

Je zult ons nu niet betrappen op het aanraken van Winny, zelfs niet met een paal. Niet tenzij we al onze opties hebben uitgeput. Of we hebben geen toegang tot kwaliteits-SARMS zoals Andarine.

Andarine is een onderschat juweeltje dat je in stukken kan hakken en je lichaam zo hard kan maken dat mensen kunnen vermoeden dat je Winny en een lage dosis Mast gebruikt.

Dat is een ongelooflijke prestatie mensen. We hebben het over resultaten die worden geproduceerd door twee extreem krachtige anabole steroïden, minus de ernstige risico’s die eraan zijn verbonden.

Als je op zoek bent naar spierverharding vóór de wedstrijd en ons is geadviseerd om naar Winny te gaan, dan raden we Andarine ten zeerste aan.

Geloof ons niet? Hier zijn vijf redenen waarom je Winny voor Andarine wilt overslaan.

# 1 – Andarine snijdt vet en maakt je vasculair

Andarine of S4 wordt vaak aangeprezen als een milde SARM omdat het onterecht wordt vergeleken met sterkere massa-opbouw SARMS zoals LGD4033 en RAD140 .

LEZEN  Anabole steroïden voor sport

Maar het feit is dat het nooit bedoeld was om te worden gebruikt als een spierwinnende SARM.

In plaats daarvan schijnt het echt in een snijcyclus waar het de snelheid van lipolyse versterkt en ook uw spierpompen en vasculariteit verhoogt.

Dit maakt het de perfecte samenstelling om toe te voegen tijdens de laatste paar weken van je wedstrijdvoorbereiding. Een functie die lang werd bekleed door Winstol en Masteron.

Je ziet er slanker uit, verbrandt meer vet rond de buik en de aderen zullen prominenter zijn. Maar u hoeft geen moeite te doen met slopende spierkrampen en gewrichtspijn.

# 2 – Andarine beschermt spieren tijdens agressieve snijwonden

Tijdens agressieve bezuinigingen, wanneer je die kilo’s snel wilt laten vallen, heeft het lichaam de neiging om hardverdiende spieren te kataboliseren om te overleven.

Dit leidt tot spierverlies samen met vetverlies en is onvermijdelijk tenzij je op versnelling bent.  

Andarine helpt u grotendeels spierverlies te voorkomen tijdens agressieve snijwonden. Je kunt je zuurverdiende winst behouden terwijl je vet blijft laten vallen.

Dit maakt het perfect voor stapels voor het opnieuw samenstellen van het lichaam.

# 3 – Andarine geeft je krankzinnige pompen die de hele dag meegaan

Een van de aangeboren eigenschappen van Andarine is dat het je pompen geeft die de hele dag meegaan. Dit zijn echter niet de pijnlijke pompen die door Winstrol worden veroorzaakt.

In plaats daarvan leiden de met de vasculariteit geknuppelde pompen naar het esthetische, fitheidsmodel dat tegenwoordig zo populair is.

# 4 – Andarine verhoogt de kracht

Wat de meeste mensen niet weten, is dat Andarine ook een geweldige verbinding is om te gebruiken voor algemene fitness.

LEZEN  Turinabol (TBol)

Je ziet er slanker uit, het maakt je sterker en het verhoogt je kracht.

Je kunt beter tillen, sneller en voor langere looptijden zonder te crashen.

De resultaten zijn niet zo uitgesproken als wat u zou krijgen met Cardarine . Maar deze twee verbindingen kunnen worden gestapeld voor een heromzettingscyclus van het lichaam, samen met een massa winnende SARM zoals LGD.

Dus je zou Cardarine, S-4 en LGD hebben, de complete hercompositiestapel.

Voor algemene fitheid kun je gaan met Ostarine en S-4.

# 5 – Andarine kan helpen om het prostaatgewicht te verminderen

Zowel S-1 als S-4 (0,5 mg / d) verminderden het prostaatgewicht significant tot respectievelijk 64,1% en 79,4% van dat bij met vehikel behandelde intacte ratten

Een van de therapeutische toepassingen van S-4 was de vermindering van het prostaatgewicht bij patiënten met BPH. Het is een gedeeltelijke agonist van de androgeenreceptor in de prostaat en het is effectief als anti-oestrogenen zoals Finasteride bij het verminderen van het prostaatgewicht.

In diermodellen verminderde het het prostaatgewicht met maar liefst 79% bij relatief lage doses.

Het is echter een stuk veiliger omdat het geen nadelige effecten veroorzaakt met Finasteride, zoals het risico op impotentie.

Dit maakt S-4 een geweldige verbinding om te worden gebruikt als aanvulling op anabole steroïden die schadelijk kunnen zijn voor uw prostaatgezondheid.

Voer S-4 samen met testosteron uit om waterretentie te minimaliseren, meer vet te verbranden, er meer vasculair uit te zien en uw prostaatgezondheid onder controle te houden.

# 6 – S4 veroorzaakt geen androgene of oestrogene kanten

Andarine werkt als een volledige agonist in spier- en botweefsel. Dit betekent dat het een toename van spiermassa, botsterkte en botdichtheid bevordert.

LEZEN  Clenbuterol (Clen)

Maar omdat het een niet-hormonale en niet-steroïde verbinding is, aromatiseert het niet en veroorzaakt het geen androgene bijwerkingen zoals overmatige haargroei of kaalheid.

Bij vrouwen veroorzaakt het geen virilisatie of verdieping van de stem.

Iets dat Winstrol of de meeste anabole steroïden kan veroorzaken.

# 7 – De bijwerkingen van het gezichtsvermogen veroorzaakt door S4 zijn tijdelijk en omkeerbaar

Er is veel gepraat over de aan het gezicht gerelateerde bijwerkingen veroorzaakt door S-4. Zozeer zelfs dat we zelfs een bericht op een berichtenbord lazen dat zei dat S-4 je blind zou kunnen maken.

Dat is een enge gedachte.

Maar gelukkig is er niets om je zorgen over te maken.

S-4 bindt zich aan oculaire receptoren in het oog wat tot sommige bijwerkingen leidt. De meeste gebruikers ervaren ’s nachts verlies of gebrek aan perifeer zicht.

Anderen melden een gele tint aan dingen te zien.

De eerste is hinderlijker omdat het mogelijk uw rijvaardigheid ’s nachts kan beïnvloeden.

Sommige anderen melden ook een milde moeilijkheid om zich aan te passen wanneer je van een donkere kamer naar een verlichte kamer gaat.

Wat nog belangrijker is, is dat al deze bijwerkingen tijdelijk zijn. De effecten nemen af ​​wanneer u stopt met het gebruik van S-4. Ook lijkt het dosisafhankelijk te zijn.

Als u zich aan lage doses houdt, is het mogelijk dat deze bijwerkingen zich helemaal niet manifesteren.

Dat gezegd hebbende, dit zijn onderzoekschemicaliën en beïnvloeden mensen anders. Als u veranderingen in uw gezichtsvermogen opmerkt, wilt u misschien de dosis verder verlagen of gewoon stoppen met het gebruik ervan.

Sluitende gedachten

Ongeacht of u een doorgewinterde steroïdegebruiker bent of een natty die uw tenen in steroïden wil dopen, kunt u overwegen Andarine of S-4 te gebruiken in plaats van toxische steroïden zoals Winstrol.

U kunt vrijwel identieke resultaten krijgen zonder de ernstige risico’s.