Anadrol (Oxymetholone)

Berichtenborden zijn tegenwoordig volgepropt met threads die Test + Dianabol bepleiten als de ultieme massa-opbouwcyclus.

Omdat we Dianabol de afgelopen twee decennia meerdere keren hebben gebruikt , konden we het niet meer eens zijn met die berichten.

Test en D-Bol zijn een geweldige combinatie. Beide verbindingen werken prima in synergie en met name D-bol geeft je alles wat je van anabole steroïden verwacht.

Maar het is niet de ultieme oplossing voor massastapels.

Wat is er gebeurd met de goede oude Anadrol?

Waarom staat Dianabol voor het voetlicht wanneer Anadrol een even goed (zo niet beter) alternatief is?

Vraag het aan elke ervaren steroïde gebruiker die Anadrol heeft geprobeerd en ze zouden Dianabol waarschijnlijk nooit meer doen. Het is zo effectief.

Dus, als Dianabol om een ​​of andere reden niet voor u heeft gewerkt of als u overweegt om een ​​andere verbinding voor uw volgende explosie te gebruiken, dan zijn hier vijf redenen om Anadrol te overwegen.

# 1 – Anadrol maakt je vol, hard en aderig

Helemaal het tegenovergestelde van Dianabol, wat je groot maakt, maar je ook een doorweekte spons maakt.

Geen Anadrol. Het zal je groot maken in een even korte tijdsduur. Maar je ziet er een stuk harder en vasculair uit. Je schouders en vallen lopen snel vol.

De pompen zijn ongelooflijk. Er zijn gebruikers die pompen hebben, zelfs in hun buikspieren waardoor ze eruit springen.

Geen enkele andere orale steroïde heeft een soortgelijk effect op spierpompen.

Als je op zoek bent naar een droge gain compound in tegenstelling tot een natte gain compound, is Anadrol de perfecte kickstarter.

LEZEN  Wat is en hoe werken anabole steroïden voor uithoudingsvermogen

# 2 – De krachtwinsten van Anadrol zijn legendarisch

Anadrol is een van de beste orale verbindingen als u op zoek bent naar een krachtboost in de sportschool. Verwacht een enorme toename van je kracht in slechts een week. Vaak zijn de effecten zichtbaar op dag drie of vier van de cyclus.

Als je een plateau hebt bereikt, zul je niet eens merken hoe je langs je vorige beste liften schiet. Je gaat platen aan de bar toevoegen alsof het een grap is.

Maar we raden u ten zeerste aan om tijdens de eerste week langzaam met de liften te gaan, omdat de kans groot is dat u letsel oploopt.

# 3 – U kunt tot 20-30 pond winnen. in 6 weken

Dat gebeurt meestal met first timers. Het zal echter niet allemaal spieren zijn. Er zal een behoorlijke hoeveelheid water en glycogeen zijn. Vet ook.

Maar als uw dieet is afgebouwd voordat u aan uw cyclus begint, zou u een behoorlijke hoeveelheid spiermassa moeten kunnen krijgen die u kunt behouden, omdat uw injecteerbare steroïden beginnen te werken.

# 4 – Je kunt tot 100 mg / dag gebruiken met heel weinig hepatotoxiciteit

Hier is een klinische studie uitgevoerd bij gezonde, oudere mannen die 12 weken lang Anadrol gebruikten bij doses van 50 en 100 mg / dag. ( https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=oxymetholone+dwelling )

Er was slechts een milde toename van AST- en ALT-waarden in de 100 mg / dag-groep, zonder leververgroting of cholestase.

Wat zegt dat je? Anadrol wordt over het algemeen zeer goed verdragen, zelfs bij doses tot 200 mg / dag.

Niet dat we het aanbevelen. In feite raden we u ten zeerste aan om u aan 50 mg / dag te houden, zelfs als u de verbinding eerder hebt gebruikt.

LEZEN  Ostarine (MK-2866)

Als u helemaal geen bijwerkingen krijgt, kunt u dit verhogen tot 100 mg / dag.

De resultaten beginnen te verminderen naarmate u de dosis verhoogt. Dus 200 mg / dag geeft u niet noodzakelijk 2x de resultaten van een dosis van 100 mg. Het verdubbelt echter het risico op bijwerkingen.

# 5 – Anadrol geeft je de perfecte roid-agressie

In tegenstelling tot Dianabol, wat een feel-good steroïde is, geeft Anadrol je een echt gevoel van agressie.

Je wilt elke keer dat je de sportschool binnenstapt hard op die gewichten slaan en als je voorzichtig genoeg bent, kun je die agressie kanaliseren in een aantal geweldige liften.

Sommige mensen worden echter nadelig beïnvloed en voelen paranoïde op Anadrol. Sommigen ervaren ook extreme stemmingswisselingen.

Daarom is het van cruciaal belang om met een zeer lage dosis te beginnen en vervolgens zo nodig bij te stellen.

Anadrol en bijwerkingen

Al deze punten kunnen je het gevoel geven dat Anadrol de ‘PERFECTE’ anabole steroïde is die geen bijwerkingen veroorzaakt.

Er zijn twee manieren om ernaar te kijken.

Of het werkt voor jou of het doet het niet.

Als dit niet het geval is, raakt u het na de eerste paar weken niet meer aan met een paal.

Hier zijn enkele van de bijwerkingen die u kunt ondervinden.

Androgene kanten:

Als je gevoelig bent voor androgene bijwerkingen van anabole steroïden, doe jezelf dan een plezier en blijf weg van Anadrol. Het heeft de neiging extreme kanten te veroorzaken, zoals ernstige acne, kaalheid en stemverdieping. Mannen die gevoelig waren voor mannelijke kaalheid hebben gemeld dat haar in clusters uitvalt. De uitbraak van acne kan erg vervelend zijn.

LEZEN  Clenbuterol (Clen)

hoofdpijn:

De hoofdpijn op Anadrol wordt voornamelijk veroorzaakt door de piek in bloeddruk. Dus u wilt uw bloeddruk bijhouden tijdens de eerste paar dagen van de cyclus. Verrassend genoeg kan Anadrol ervoor zorgen dat je druk stijgt, zelfs als je niet veel water vasthoudt.

krampen:

Sommige gebruikers ervaren de meest pijnlijke spierkrampen op Anadrol. De krampen kunnen zich in elk lichaamsdeel manifesteren. Sommigen krijgen het in de onderarmen waardoor ze zelfs een lichtgewicht halter niet kunnen optillen. Anderen krijgen de krampen in hun kuiten of onderrug. Hoe dan ook, als de krampen toeslaan, verminder dan gewoon de dosis en stop.

gyno:

Vaak hoeft u tijdens een steroïde cyclus niet echt een AI of een SERM te gebruiken. Maar je doet het toch maar voor de zekerheid. Met Anadrol adviseren wij u om de symptomen goed in de gaten te houden. Als u jeuk in uw tepels of een van de andere tekenen van gynaecomastie opmerkt, begin dan onmiddellijk met AI. Letrozol of een andere AI zou in staat moeten zijn om het oestrogeen te verlagen en Gyno te voorkomen.

Sluitende gedachten