Anabole steroïden voor sport

Anabolen zijn steroïde medicijnen met veel unieke eigenschappen die de spiergroei versnellen. Ze zijn gemaakt op basis van synthetisch testosteron (mannelijk hormoon), waardoor de atleet indrukwekkendere resultaten kan laten zien.

Om de krachtindicatoren te verhogen en de kwaliteit van de training te verbeteren, nemen veel atleten hun toevlucht tot het gebruik van anabole drugs, waardoor ze in slechts een paar jaar tijd meesters in de sport kunnen worden.

Afhankelijk van het gewenste resultaat worden steroïde medicijnen voor dergelijke doeleinden gebruikt:

  • spieraanwinst;
  • “Tekening” van een reliëf;
  • verbeterd fysiek uithoudingsvermogen.

Met de juiste selectie van het medicijn zal het resultaat niet lang op zich laten wachten.

ANABOLIC STEROID EFFECT

De positieve eigenschappen van anabolica zijn echt veelzijdig: een atleet vergroot de spiermassa, verhoogt het uithoudingsvermogen, versnelt de bloedcirculatie en verdwijnt de vetlaag. Bovendien verbetert de kwaliteit van de training zelf, versnelt het metabolisme en neemt de eetlust toe.

In veel gevallen verbetert de stemming, nemen de prestaties toe en wordt het herstel van sportblessures versneld. Een belangrijk voordeel van deze groep medicijnen is het vermogen om spiermassa te behouden, zelfs wanneer ze gedroogd zijn.

KENMERKEN VAN TOEDIENING ANABOLIKOV

Er zijn orale en injecteerbare anabolen. Om de spiermassa snel te vergroten, is het raadzaam om ze te combineren. Je moet ook constant van medicijn veranderen, omdat het lichaam aan dezelfde werkzame stof went en er gewoon niet meer op reageert.

Om een ​​positief resultaat te bereiken, moet de benoeming van medicijnen worden gedaan door een ervaren trainer of arts. De intensiteit en het aantal trainingen nemen geleidelijk toe, wat ook onder controle moet gebeuren. Naast fysieke activiteit moet ook de voeding worden aangepast.

LEZEN  Testolone (RAD140)

Er zijn veel angstaanjagende bijwerkingen van ongecontroleerde inname van dergelijke medicijnen, die kunnen worden vermeden dankzij eenvoudige regels: neem medicijnen onder toezicht van een specialist (bij voorkeur natuurlijk een arts, geen trainer), volg de aanbevolen dosering en duur van de cursus. Je mag ze ook niet gebruiken tot de leeftijd van 21 jaar. Het verstandige gebruik van anabolen in de sport heeft alleen een positief effect, maar de demonenbeheersing kan je gezondheid bederven!